Mallorca – storbypuls og strandliv

  • • 9 reisemål med noe for enhver smak
  • • Utmerket for både avkobling og fornøyelser
  • • Fly SAS fra Bergen, Trondheim og Oslo hver lørdag i sommer

Her kan du planlegge og bestille reisen til Mallorca. En Mallorca-ferie passer for alle, men du må vite hvor på øya du skal bo.
Barnefamiliene vil nok trives best i Alcudia & Playa de Muro.
Mens Cala Ratjada vil nok falle i smak både for dem som skal feriere med barn og de som kun reiser med voksne. Om du ikke har noe i mot å gå noen hundre meter til stranden finner du noen fine bukter med herlige strender her. Her er det også mange hyggelige utesteder for de fleste aldersgrupper.
Ønsker du en rolig ferie og ønsker litt høyere hotellstandard, vil Cala d'Or eller Puerto de Soller passe godt. Partygjengen foretrekker helt sikkert Palma Nova & Magaluf

Les mer om de ulike feriestedene på Mallorca på oversiktssiden vår.

Populære feriesteder – Mallorca

Stranden i Cala Ratjada

Cala Ratjada

4 hoteller fra 6 648 NOK

Fakta om Mallorca

Mat og drikke

En toretters middag koster ca. 230 kroner pr. person; en øl koster ca. 40 kroner.

Transport t/r hotell

Fra flyplassen til våre hoteller i Palma og Ca'n Pastilla ca. 15 minutter, Illetas ca. 20 minutter; Palma Nova, Torrenova, Puerto Sollér og Magaluf ca. 30 minutter, og til Cala d'Or og Alcudia/Playa de Muro ca. 1 time. Til våre hotell i Cala Ratjade tar det ca. 1,5 timer. Transporten går vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Ekstra bagasje som sykkel, golfbag og surfebrett koster ca. 30 euro tur/retur å ta med på transferbussen (man må bestille tur/retur). Avgiften betales direkte på flyplassen til våre agenter. Da det er begrenset bagasjekapasitet på bussen, må du alle kontakte Apollos personale på reisemålet en uke på forhånd. Telefonnummer står på billetten.

Strender

Alcudia har en 14 kilometer lang finkornet og langgrunn sandstrand som strekker seg fra Alcudia til Ca'n Picafort. Palma Nova, Torrenova og Magaluf har fire finkornede sandstrender. Puerto de Sóller har to sandstrender, og Puerto de Pollensa har en fin sandstrand som er en halv kilometer lang. Lang, hvit og barnevennlig sandstrand i Ca'n Pastilla, med gode muligheter for vannsport. I Cala d'Or er det små badeviker som ikke er langgrunne. Det finnet gode muligheter for ulike vannsportsaktiviteter.

Mer fakta

Været

jan 14°c
feb 14°c
mar 15°c
apr 17°c
mai 20°c
jun 24°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 18°c
des 15°c
Les mer om vær og klima

Populære hoteller

Prinsotel La Dorada

Prisen gjelder pr. person når min. to reiser sammen i 2-romsleilighet, 7 netter, 12/5 2018, Fra Oslo Lufthavn

fra 8 018 NOK

Bestill

BQ Alcudia Sunvillage

Prisen gjelder pr. person når min. to reiser sammen i Dobbeltrom, 7 netter, 12/5 2018, Fra Oslo Lufthavn

fra 5 298 NOK

Bestill

SOM Siurell

Prisen gjelder pr. person når min. to reiser sammen i Juniorsuite, 7 netter, 9/6 2018, Fra Oslo Lufthavn

fra 6 448 NOK

Bestill
Se alle hoteller

Skreddersy ferien selv med rutefly og hotell

Passer ingen av våre populære charterreiser til Palma for deg, kan du selv sette sammen reisen din: bestill kun flybilletter, kun hotell eller en pakkereise. Når du bestiller ferie med valgfritt fly og hotell, gjelder andre regler enn for charter, men du er uansett dekket av Pakkereiseloven når du bestiller det samlet.