1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Mythos Beach Resort

 • • Spandér en juniorsuite med basseng
 • • Hyggelig hotellområde
 • • Herlige bassengområder

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger. Alle vinnerne finner du her.

Velkommen til populære Mythos Beach Resort med barneklubb, svømmeskole og treningsopplegg med skandinavisktalende personale. Moderne rom og næringsrike måltider – barna har sin egen buffé.


Er dette favoritthotellet ditt? Allerede nå kan du bestille sommerferien i 2018 hit.Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/1-3 personer/1-4 personer, hvorav 1 barn. Juniorsuiter for 1-2 personer/1-3 personer. Juniorsuiter med privat basseng for 1-2 personer/1-4 personer. 1-romsleiligheter for 1-3 personer. 2-romsleiligheter for 1-4 personer. 3-romsleiligheter for 4-6 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9 av 10
Basert på 1488 vurderinger
Spør en gjest

Siste vurdering

God service. Fredlig område. Baggasje hentet ved hotellet.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 1,8 km
Basseng
Barnebasseng
Restaurant
Bar
All Inclusive tilbys
Internett på rommet
Se alle fasiliteter

Beskrivelse

To bassengområder
Det er to bassengområder på Mythos Beach. I det ene området er det to bassenger – ett oppvarmet aktivitetsbasseng og ett barnebasseng med en vannsklie. Det andre området ligger mellom trærne ved hotellstranden og er bare for voksne; her har bassenget en liten jacuzzidel.

Gratis solsenger og parasoller både i bassengområdene og ved stranden. Gratis badehåndklær som kan byttes ut 3 ggr/uke. Innendørsbasseng, som er oppvarmet i lavsesong (ved behov). Barne- og aktivitetsbassengene er oppvarmet til minst 20 grader i tiden 13/4-20/5 og 15/9-6/11. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær.

Næringsrik og variert mat
Mythos Beach Resort har to restauranter – én buffé- og én à la carte (den siste er ikke med i All Inclusive-programmet). I bufférestauranten er det mikrobølgeovn og egen buffé for barna, der menyene er satt sammen av vår svenske kokk. Her serveres sunn mat i tråd med de siste kostholdsrådene. Hotellet har flere barer, også en poolbar hvor det serveres enkle retter som hamburgere, pizza, pasta og salater.

Ved voksenbassenget ligger en ny kaffe- og juicebar hvor du får kjøpt god kaffe og godt bakverk – her kan hele familien roe seg ned etter trening og lek. Her kan du lese mer om mat og drikke på Mythos Beach Resort.

Mythos Beach Resort – barnas paradis
Det finnes et bredt aktivitetsprogram for de yngste gjestene, med Apollos svømmeskole med skandinavisktalende personale og svømmelærere, og barneklubben Club Polly & Mino. Barnas favoritter, Polly & Mino, er både kunnskapsrike og fulle av påfunn. Hvorfor ikke overraske ungene – bestill et besøk av våre sjarmerende venner på rommet.

Fire treningsøkter om dagen
På Mythos Beach Resort er det gratis å bruke treningsrommet og det arrangeres fire treningsøkter pr. dag med skandinavisktalende instruktører. Du kan spille tennis gratis på dagtid (mot avgift etter kl. 19:00) og det finnes minigolf og et spa med velgjørende behandlinger og badstue (mot avgift). Det er lagt opp fine løpe- og sykkelrunder og du kan leie sykkel- og løpevogner, samt låne gåstaver, mot depositum på servicekontoret. Kajakk, brettseiling og seiling tilbys på nabohotellet (mot avgift). Her kan du lese mer om sport og trening på Mythos Beach Resort.

For øvrig
Kveldsunderholdning. Gratis WiFi i hele hotellområdet, og internetthjørne i resepsjonen mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Butikk. Minibank. Gangavstand til tettstedet Kolymbia med barer, restauranter og butikker. Ca. 4 km til Afandou. Bussterminal i nærheten av hotellet for lokalbusser til bl.a. Rhodos by.

Her kan du lese om alle våre Apollo Mondo Family Resorts.

Måltider

Rom og suiter: Frokostbuffé.
Leilighetene: Ingen. Frokostbuffé mot tillegg.
Halvpensjon og All Inclusive mot tillegg for alle romtyper.

Verdt å vite

Leilighetene og enkelte dobbeltrom har ikke heisadkomst Stein-/grusstrand. Noe småstein i vannet, badesko anbefales Babyseng og trillevogn (mot tillegg) kan forhåndsbestilles. Mythos Beach Resort har i 2016 mottatt utmerkelsen "Certificate of Excellence" av Tripadvisor for femte år på rad. På grunn av sitt miljøfokus har Mythos Beach dessuten blitt tatt opp som "Platinum Level Green Leader" i Green Leader-programmet til Tripadvisor 2016.

Apollo Mondo Family Resorts
Apollo Mondo Family Resorts
 • Barneklubb og svømmeskole
 • Gruppetrening og treningsrom er inkludert
 • Mondo Food & Beverage
 • Gratis WiFi

Sjekk inn på hotellet ved hjemreise

Som gjest på Mythos Beach Resort vil hjemreisen din bli smidigere enn noensinne. Flyr du med Novair, SAS eller Aegean Airlines kan du sjekke inn bagasjen og få boardingkortet ditt på hotellet. Vi sørger for at bagasjen din kommer trygt frem til flyplassen. Det betyr at du kan gå i ro og mak direkte til sikkerhetskontrollen.

Direkte transport til og fra hotellet

Som gjest på Mythos Beach Resort kan du også bestille direktetransfer fra og til flyplassen – hotellet er alltid første stopp for transferbussen på vei fra flyplassen ved ankomst og siste stopp på vei til flyplassen ved avreise. Du bestiller transporten samtidig med reisen, eller legger den til under Min reise, dersom du allerede har bestilt.

Bestill barnepakken vår

Reiser du med små barn? Da kan du forhåndsbestille barnepakken vår med barnestol, sprinkel-/reiseseng og trillevogn. Du bestiller pakken når du bestiller reisen, eller du kan logge deg inn på Min reise og legge den til etterpå. Hvis du bare ønsker å bestille deler av barnepakken, er det også mulig.