Apollo Mondo Selected

Apollo Mondo Selected er utvalgte hoteller med høy standard og komfort som passer for par og familier. Her er det fasiliteter som Polly & Minos lekerom, lekeplass, oppvarmede bassenger for store og små og en herlig strand eller golfbane like rundt hjørnet. Nå kan barna lære seg å svømme i ferien. Vi tilbyr svømmekurs med skandinavisktalende personale tre ganger i uken. På disse hotellene finner du også kaffe- og juicebaren Mondo Coffee – en oase i oasen der du kan unne deg en velsmakende kaffe latte, nypresset juice og lokale delikatesser.

Trening i ferien

Det skal være enkelt å holde seg i form – også i ferien. På alle våre Apollo Mondo Selected-hoteller finnes det velutstyrte treningsrom, og i visse perioder i løpet av året tilbyr vi gruppetrening med skandinavisktalende instruktører på hotellet. Tre ganger i uken er det gratis treningsøkter og morgenyoga fem dager i uken med profesjonelle skandinavisktalende instruktører.

Enklere å reise med barn

Reiser du med små barn? Du kan forhåndsbestille barnepakken vår med barnestol, sprinkel-/reiseseng og trillevogn. Du bestiller pakken når du bestiller reisen, eller du kan logge deg inn på Min reise og legge den til etterpå. Hvis du bare ønsker å bestille deler av barnepakken, er det også mulig.

Alltid på Apollo Mondo Selected:

Charterresor med ApolloMange fornøyde gjester

Charterresor med ApolloFin beliggenhet

Charterresor med ApolloMondo Coffee

Charterresor med ApolloPolly & Minos lekerom og lekeplass

Charterresor med ApolloAktiviteter for barn 3 timer pr. uke og svømmeskole

Charterresor med ApolloTre treningsøkter i uken

Charterresor med ApolloMorgenyoga 5 dager i uken

Charterresor med ApolloGratis trimrom og WiFi

Se alle Apollo Mondo-hotellene

Gratis aktiviteter for barn

Fem dager i uken er Polly & Minos lekerom bemannet. Da venter to timer med morsomme og lærerike aktiviteter, og man får muligheten til å lære seg masse nytt som for eksempel å si hei på landets språk. Tegneskole og skattejakt er andre populære innslag. Vårt faglærte skandinavisktalende personale sørger for at alle har det bra. I tillegg er det minidisko en kveld i uken og på enkelte hotell er det også filmvisning. Aktivitetene er gratis, og alle barn kan delta.

 

 

Polly & Minos lekerom

Innimellom er det deilig å trekke innendørs når solen står høyt på himmelen og det er som varmest. Da er Polly & Minos lekerom et passende sted for alle våre små feriegjester. Her kan barna sysle med spill, puslespill og leker. Og kanskje er det akkurat her de finner seg en god lekekamerat i ferien? De større barna finner seg etterhvert god til rette i lekerommet og finner veien hit selv, mens de minste får en kvalitetsstund med mamma og pappa. I likhet med Mondo Coffee, er det den velkjente svenske interiørarkitekten, Jon Eliasen, som står bak den vakre og spennende innredningen.    


Kaffe for den kresne

Mondo Coffee

I kaffe- og juicebaren Mondo Coffee kan du la den herlige feriefølelsen synke inn samtidig som du nyter eksepsjonelt god kaffe! Baristaer fra Johan Damgaard fra Johan & Nyström, har lært personalet vårt kunsten å lage en perfekt kaffe. 

Det lille ekstra

På Mondo Coffee kan du også kjøpe cappuccino, kaffe latte, espresso, ulike typer nypresset juice, lokale bakverk og is med tilbehør – alt av ypperste kvalitet. 


Gratis treningsøkter og morgenyoga

Trening på hotellet

I tillegg til de aktiviteter som foregår på eller i nærheten av hotellet, kan du være med på tre gratis treningsøkter og morgenyoga fem dager i uken (fra sommeren 2016) som ledes av profesjonelle skandinavisktalende instruktører. Aktuelt treningsprogram får du på hotellet. I enkelte perioder arrangeres det også ulike treningsarrangement på hotellet med skandinavisktalende instruktører. 

Løperunder og sykkelkart

Peak Performance – ett av verdens fremste multisportlag, har kartlagt de beste sykkel- og løpemulighetene rundt de fleste av våre Apollo Mondo Selected-hoteller. Løperundene er markerte med fargekoder og vi tør å love en løpsopplevelse utenom det vanlige. Du kan låne sykkel- og løpevogner, samt gåstaver i resepsjonen mot depositum. 


Velg land og reisemål

Klassifisering

Avstand til stranden

Avstand til sentrum

Jeg/vi ønsker

Sol & bad

Mat & drikke

Måltider

Rom/leilighet

Helse & velvære

Annet

Anbefalte hoteller

Hvordan vil du bo

Pris