Forsikringer

Forsikringer

Du er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer/beskyttelser du ønsker når du skal ut å reise. Disse bestiller du samtidig som du bestiller reisen eller i etterkant via Min reiseHvis du vil ha muligheten til å avbestille reisen tett opp til avreise, bør du kjøpe avbestillingsbeskyttelse. Vi anbefaler på det sterkeste å bestille reiseforsikring, slik at du kan nyte ferien. Ønsker du å være trygg om noe uforutsett skulle skje, vil du være godt sikret med Goudas forsikring. 

Reiseforsikring

Det er viktig at du sjekker at reiseforsikringen din gjelder for det området du skal reise til. Reiseforsikring som er inkludert i enkelte kredittkort og hjemforsikring, kan være ufullstendige, og vi anbefaler derfor å ha et supplement. Vi samarbeider med Gouda, som er spesialist på reiseforsikringer og som tilbyr en god og trygg forsikring når du er ute og reiser. Reiseforsikring bestilles samtidig med reisen, og kan også bestilles i etterkant via Min reise.
Les mer om reiseforsikring og vilkår

Avbestillingsbeskyttelse

Samtidig som du bestiller reisen, kan du tegne Apollos avbestillingsbeskyttelse. Denne gir rett til avbestilling dersom den reisende selv, nærmeste familie eller reisefølget blir rammet av hendelser som gjør det urimelig å kreve at reisen gjennomføres. Avbestillingsbeskyttelsen koster 195,- pr. voksen og 95,- pr. barn for reiser innen Europa. Til øvrige reisemål koster den 375,- pr. voksen og 190,- pr. barn. Les mer om vilkårene og fordelene med Apollos avbestillingsbeskyttelse her.