Har du en reise med avreise t.o.m 14. april?

Sist oppdatert: 31.03.20

Den 14. mars frarådet Utenriksdepartementet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Vi følger alltid UD’s reiseråd og har derfor stoppet alle våre reiser frem til 14. april.

Refusjon på innstilte, avbestilte og forkortede reiser

Vi forstår at det er mange som lurer på når de får refundert pengene de har betalt for innstilte reiser, reiser som er avbestilt og for reiser som ble forkortet på reisemålet. Regjeringen foreslo 27. mars at de som tilbyr pakkereiser skal få en forlenget frist til å betale tilbake ved kansellering som skyldes ekstraordinære omstendigheter. I dag er fristen på 14 dager, og det er foreløpig ikke klart hvor lang den nye fristen vil bli. Vi håper på en avklaring av dette i løpet av de nærmeste dagene. Vi er også avhengig av å få refusjon fra våre underleverandører (internasjonale flyselskaper, hotellkjeder, cruiseselskaper o.l.), noe som gjør at prosessen trekker ut. Regjeringen har også foreslått at reisearrangører kan tilby en tilgodelapp i stedet for umiddelbar refusjon. Så snart Stortinget formelt har vedtatt disse forslagene, vil vi informere mer om hvordan refusjoner blir gjort.

Når du reiser med Apollo er du alltid dekket av Pakkereiseloven, og alle som er berørt vil få pengene sine tilbake. Vi ber samtidig om forståelse for dette kan ta tid, men kan forsikre alle om at vi gjør vårt ytterste i denne uvante situasjonen, og takker for all støtte og forståelse.