Spa i Vietnam Spa i Vietnam

Spa i Vietnam

Glem ikke hovedpoenget med ferien – å slappe av og ta det med ro. Les våre tips om Vietnams herligste spa, eller hvorfor ikke også en mer lokal avkoblingsvariant: tai chi.

Bestill reise til Vietnam >>

Les flere reisetips

Massasje i Vietnam Massasje i Vietnam

Skjem deg bort

Et besøk i Vietnam bør omfatte minst en spabehandling. Overalt finner du små innbydende spasenter, som er klare for å utføre mirakler for dine ømme muskler. Er du ute etter en litt mer luksuriøs behandling, så tilbyr de fleste hotell spabehandlinger. På Forester Spa og på Tám Spa i Mui Né får alle Apollogjester 10 prosent rabatt. For å få rabatten viser du frem den voucheren som du har fått av reiselederen.

Leirebad og varme kilder

Er du i Nha Trang skal du passe på å besøke Thap Ba Hot Spring Centre. I enden av en liten grusvei ligger dette unike stedet som kombinerer to skjønne opplevelser: leirebad og varme kilder. Foruten den helsemessige effekten så er det en skikkelig morsom opplevelse. Åpent daglig fra kl. 7.00 til 19.30.

Vanndukketeater

Når rismarkene var oversvømte ble vannoverflaten til en teaterscene. Med dukketeater underholdt man ikke bare menneskene rundt omkring, man holdt også åndene i godt humør. Vanndukketeater – eller på vietnamesisk múa rôi – er en urgammel underholdningsform fra 1100-tallet eller enda tidligere som du absolutt bør oppleve når du er her. Daglige show i Ho Chi Minh-byen hos Golden Dragon Water Puppetry Theatre, 55B Nguyen Thi Minh Kai St, Distrikt 1. 

Tai chi

Er du støl eller øm i leddene så er tai chi den rette medisin. Denne kinesiske, spirituelle kampkunsten har røtter i den urgamle kinesiske filosofien taoismen. I dag utøves tai chi først og fremst for å styrke kropp og sjel, og den er spesielt populær blant de eldre. I Ho Chi Minh-byen kan du se dem i byens parker en tidlig morgenstund eller sen ettermiddag – og du kan selv delta hvis du ønsker det. Et bra sted å gå til er Tao Dan-parken eller Den botaniske hagen.

Lær deg å lage vietnamesisk mat

Liker du vietnamesisk mat, så har du nå også muligheten til å lære deg å lage den. Med noen enkle knep og gode råd kan du imponere venner og familie når du kommer hjem. Du deltar i hele prosessen fra innkjøp av råvarer på det lokale markedet til presentasjon av retten på tallerkenen. Perfekt for hele familien! Kontakt reiselederen for bestilling og mer informasjon.


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.