Herlig strandliv i Phan Thiet

Phan Thiet

  • • Sol og bad ved den vakre stranda Mui Ne
  • • Genuin atmosfære
  • • Kan også kombineres med Ho Chi Minh/Saigon

Apollo Service Line

På reisemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, komme i kontakt med oss via telefon, sms og e-post, som besvares av skandinavisk- og engelsktalende Apollo personale.

I Phan Thiet trives den som foretrekker rolige dager på stranden og utflukter i vakre omgivelser. Her nyter du sol og bad i hotellets basseng eller på den vakre Mui Ne-stranda. Rett utenfor byen finner du også en av landets beste golfbaner.

Qatar Airways logo  Fly hit med Qatar Airways – god mat og drikke samt bagasje inkludert. Fakta om Phan Thiet

Valuta

Dong (VND).

Transport t/r hotell

Transporten fra flyplassen til hotellene i Phan Thiet tar cirka 4-4,5 timer.

Ankomst og avreise
I ankomsthallen møtes du av en representant fra Apollo med et Apollo-skilt som vil gi deg mer informasjon. Informasjon om transport for hjemreisen får du senest 2 dager før flyavgang.

Strender

Phan Thiet har flere vakre strender med hvit sand. Stor forskjell på flo og fjære. Ved høyvann blir stranda betydelig smalere. Ofte høye bølger og sterke vinder.

Mer fakta

Været

jan 27°c
feb 28°c
mar 29°c
apr 30°c
mai 29°c
jun 28°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 28°c
okt 28°c
nov 28°c
des 27°c
8,8 av 10 Phan Thiet
Våre gjesters vurdering, Basert på 22 vurderinger

Alle reisemål Vietnam

Ho Chi Minh-byen (Saigon)

Det råder en spesiell stemning i Ho Chi Minh-byen. Her møter gammelt nytt i en miks av kultur, historie, luksus og modernitet. Opplev byen som aldri står stille der du blir en del av myldret og snart finner deg selv i å springe over veien med lokalbefolkningen og prute på noe som allerede er veldig billig på markedet.