Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,5 av 10 Basert på 6 vurderinger
Total vurdering
 
8,5 / 10
Rengjøring
 
8,8 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,7 / 10
Fasiliteter
 
7,8 / 10
Mat og drikke
 
7,8 / 10
Rom / leilighet
 
9,0 / 10
Service
 
9,0 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
Service , beliggenhet, strand og rengjøring.
-
Frokosten var bra, men mat/pris på hoved restaurant, beach og basseng var under all kritikk. Vi , og de fleste andre, valgte fort bort å spise der på kvelden dessverre, og reiste ned til landsbyen hvor man fikk topp mat/drikke for halve prisen.

Bekreftet gjest: 2019-11-14


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

84% anbefaler hotellet

2365 vurderinger
Utmerket
 
1948
Veldig bra
 
317
Bra
 
68
Mindre bra
 
17
Dårlig
 
15

Fem siste vurderinger

03.02.2020

Innlegg av LivG950 Hønefoss, Norge

Paradis

Vi hadde kun 4 dager her, etter et opphold i Saigon. Etter støyet i byen, var det som å komme til paradis:) Vi var 3 personer, men rommet var stort og deilig med stort fint bad, alt nydelig dekorert i Hamptons stil. Nydelig hage og svømmebasseng, bra med solsenger, men ble såret i stumpen for de er litt harde:) God mat i restauranten og meget hyggelig personale, både ute og inne. Dette er et sted jeg vil anbefale på det varmeste

 
08.08.2019

Innlegg av cbaard Bergen, Norge

Ferie

Var her 2uker med familien min. Rommet var stort og romslig for oss, og de ansatte er veldig snille og hjelpsomme. Og barnene elsket svømmebassenget og gaming rommet. Utflukten vi bestilte i resepsjonen, levde opp til forventningene. Mye pga guiden vår Huong, var den perfekte guide. Skjønn, snill, hjelpsom og informativ. Takk for oss:)

 
16.01.2019

Innlegg av Jonsmyr Larvik, Norge

Ferie

Hotellet er en perle. Pent, rent inne som ute. Meget god service og hyggelig personale. God atmosfære over hele området. Frokosten er helt mega, noe for enhver smak og de steker og braser etter ønske, Mye god frukt også. Beste frokosten ever. !!! Rene store badehåndklær hver dag samt ei ny vannflaske på rommet. Bassengpmrådet er veldig bra og aldri et problem å finne senger. Ønsker du å bade i sjøen er det kort vei ned til stranda. Solsenger der også og selvfølgelig med parasoller. Har kun en ting å klage på og det er at solsengene er for harde. Burde vært en madrass oppå. Dette stedes kan anbefales hvis du vil slappe av. Bestill nydelig SPA og stress ned...!

 
23.11.2018

Innlegg av TrondE129

Utrolig behagelig sted

Etter 3 dager her på The Cliff Resort er vi veldig fornøyde. Meget bra standard på alt. Både rom med utsikt over havet og armadaen av fiskebåter på natten, en fantastisk service minded stab som sto beredvillig i alle henseende uten å være påtrengende, en restaurant som hadde alt man kan ønske av frokost, lunch og middag, og ikke minst gode tilbud på turer, spa behandling som ulike massasjevarianter, pedikyr, manikyr etc., svømmebasseng mm. Spesiell takk til Duc for flott jeep-tur til de røde sanddynene ved Mui Ne i solnedgangen.

 
06.03.2018

Innlegg av 448erkkim

Erkki & Sigrun

Vi har vært her i to uker, og er kjempefornøyd med rommet ,utsikten og frokosten . Personalet er blid og hyggelig .Alltid ledig solsenger på stranden Veldig godt med vind her. Kort vei til sentrum ,billig med taxi .Været er perfekt. Enkelt å ta turer omkring her å oppleve forskjellige severdigheter . Dette hotellet er virkelig å anbefale.!