The Cliff Resort

The Cliff Resort i Phan Thiet er et lekkert og elegant hotell med moderne touch. Hotellets beliggenhet på en klippe ved havet og med stranden rett nedenfor, byr på vakker utsikt og en herlig atmosfære. Her kan du nyte dagen ved infinitybassenget i tillegg til å hygge deg med alt fra vannsport til kino - uten å forlate hotellet.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Dobbeltrom i bungalow for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Service , beliggenhet, strand og rengjøring.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Elegante The Cliff Resort har en fantastisk beliggenhet med utsikt over havet. I bassengområdet er det to evighetsbasseng med gratis solsenger og parasoller langs bassengkanten. Poolbar. Nyåpnet strandbar på stranden.

Hotellets restaurant Vista har internasjonale retter og det beste fra det vietnamesiske kjøkkenet, og du velger selv om du vil spise inne eller ute. I Club Loungen i lobbyen er det et stort utvalg av vin og alle de kaffevarianter du kan tenke deg. Afternoon tea hver dag og et stort utvalg av kaker og frukt uten kostnad (merk at dette tilbudet kun gjelder i høysesong – frem til slutten av mars). Gratis matlagingskurs to ganger per uke.

I spaavdelingen er det badstue og behandlinger mot avgift. Vil du trene er det et gratis lite treningsrom. Nede ved stranden er det vannsport mot avgift. Ønsker du underholdning er det en liten kinosal på hotellet med tre forestillinger hver dag mot en liten avgift – med popcorn og brus inkludert! Karaoke kan ordnes på forespørsel (mot avgift). Lån en sykkel helt gratis og se mer av området, eller hopp på hotellbussen til Mui Ne som går en gang om dagen uten kostnad. For barna er det en lekeplass. Golfbiler for transport inne på hotellområdet. Suvenirbutikk på hotellområdet. Begrenset lokaltrafikk.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halv- og helpensjon mot tillegg.

Ønsker du å legge til måltider i perioden rundt slutten av januar begynnelsen av februar, som er den vietnamesiske nyttårsfeiringen, må du kontakte våre selgere da det er et tillegg for nyttårsmiddagen.

Verdt å vite

Det er nivåforskjeller inne på hotellområdet.