Oriental Pearl Resort

Oriental Pearl Resort

  • • Perfekt beliggenhet på stranden

Oriental Pearl Resort ligger med kort vei til en av de fineste strendene i området rundt Phan Thiet. Området er vakkert i typisk vietnamesisk stil. Her blir du godt tatt vare på av det hyggelige personalet, som gjør alt for at du skal trives. Fra palmehagen har du en vakker utsikt over havet og du finner roen til lyden av bølgene som slår mot stranden.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 1-3 personer. Deluxerom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,9 av 10
Basert på 18 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Oriental Pearl Resort er et populært hotell, som ligger ved en av de fineste strendene i Phan Thiet. Det fine bassengområdet er omkranset av palmer med utsikt over det glitrende havet og stranden. I bassengområdet er det et separat barnebasseng samt  gratis solsenger og parasoller. Også på stranden er det solsenger og parasoller til låns, samt en snackbar med enkel mat og drikke.

Hotellets restaurant har både lokale spesialiteter og internasjonale retter på menyen. Vil du ta en pause fra solen er det et gratis, meget lite, trimrom og en herlig spaavdeling med massasje og skjønnhetsbehandlinger mot avgift. Vil du trene på serven tilbys også tennis. Gratis WiFi i fellesområdene. Ca. 4 kilometer fra hotellet ligger sentrum i Mui Ne med flere restauranter, barer og shopping. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Frokostbuffé, jule- og nyttårsmiddag inkludert.
  • Halv- og helpensjon mot tillegg.