Uspesifisert

Uspesifisert

Uspesifisert bosted

Dette er ikke en vanlig pakkereise som er rabattert, men et tilbud til deg som ikke stiller krav til bostedet. For disse reisene gjelder spesielle reisevilkår som du finner nedenfor.

 1. Innkvartering kan skje på steder som ikke er presentert på våre nettsider eller i vårt magasin. Ved reiser til reisemål med flere feriesteder kan innkvartering skje på hvilket som helst av disse, og i enkelte tilfeller også på andre feriesteder enn de som inngår i Apollos ordinære program.
 2. Bostedets navn bekreftes først av reiselederen på flyplassen ved ankomst.
 3. Du må regne med å bli innkvartert på reisemålets enkleste bosted. Bad/dusj og wc finnes i rommet/leiligheten. Det benyttes bosteder som ikke er en del av Apollos ordinære program, og privat bosted kan også forekomme.
 4. Flytting fra ett bosted til et annet kan forekomme på kort varsel (og i blant flere ganger).
 5. Maksimum tre personer kan bo i samme rom/leilighet. Reiseselskap som bestiller flere rom/leiligheter kan innkvarteres på ulike bosteder. Mot et tillegg på kr 200,- pr. person/uke kan man være garantert å komme på samme bosted (gjelder for maks. 3 rom/leiligheter). Forutsetningen er at alle har bestilt samme boalternativ. Reiser du alene, bestiller du enkeltrom (du blir ikke plassert i rom/leilighet med fremmede).
 6. Måltider under oppholdet er ikke inkludert i prisen.
 7. Renhold under oppholdet er ikke inkludert i prisen.
 8. Du har ikke krav på å bytte bosted. Ønsker du å bytte bosted og det finnes ledig kapasitet (som aldri kan garanteres), betales prisdifferansen mellom den uspesifiserte reisen og det nye bostedet og eventuelt avbestillingsgebyr direkte på reisemålet.
 9. Det gis ikke rabatt på grunnprisen på uspesifiserte reiser (f.eks. barnerabatt, ekstrasengsrabatt e.l.).
 10. Reiselederservice er ofte begrenset.
 11. Det er ikke mulig ved denne type reiser å forhåndsvarsle om eventuelle støykilder som byggearbeider, barer, trafikkstøy e.l.
 12. Ønskemål noteres ikke på uspesifiserte reiser.
 13. Mat på flyet og transport flyplass-hotell tur/retur må alltid bestilles i tillegg.
 14. Antall plasser på uspesifiserte reiser er begrenset.

Man kan f.eks. ikke regne med at bostedet på uspesifiserte reier har fasiliteter som luftkondisjonering, basseng, restaurant o.l. Dersom du stiller krav til komfort, fasiliteter og bostedets beliggenhet, anbefaler vi at du bestiller en reise med spesifisert innkvartering.  Dette gjelder også for reisende med gangbesvær, funksjonshemminger eller spesielle sykdommer, og reisende med barn. Det tas ikke hensyn til spesielle forhold ved tildeling av bosted for uspesifiserte reiser.

For uspesifiserte reiser kan du velge mellom følgende alternativer:

 • Enkeltrom med bad/dusj og wc.
 • Dobbeltrom eller leilighet med bad/dusj og wc.

Vi gjør oppmerksom på at en eller flere av disse alternativene kan være utsolgt eller ikke tilgjengelig på den avreisen du har valgt.


Oppgrader til et spesifisert hotell

Velg land og reisemål

Klassifisering

Pris

Avstand til stranden

Avstand til sentrum

Jeg/vi ønsker

Sol & bad

Mat & drikke

Måltider

Rom/leilighet

Helse & velvære

Annet

Anbefalte hotell

Hvordan vil du bo