New York tips - ting å gjøre i New York

Ting å gjøre i New York

Det er mye å finne på og ting å gjøre i New York. Vi har derfor samlet våre beste New York-tips til inspirasjon før reisen din. Uansett om du er kjent i New York eller besøker the Big Apple for første gang, så kan det hende du finner inspirasjon til New York-reisen blant våre reisetips. Vi vil gjerne hjelpe deg å finne de beste severdighetene og attraksjonene i New Yorks enorme tilbud av fornøyelser!

Bestill reise til New York >>

Les flere reisetips


Ting å gjøre i New York:

Empire State Building

Selvsikkert i New Yorks skyline strekker Empire State Building seg 449 meter over bakken og er majestetisk med 102 etasjer. I 39 år var dette verdens høyeste bygning, Se utover New York og skyskraperne dag som natt fra 86. etasje. Et tips er å ta turen sent på kvelden, da er det mindre kø og en magisk stemning.

Les mer om Empire State Building her

Frihetsgudinnen

Frihetsgudinnen, Statue of Liberty, Liberty Enlightening the World – dette klassiske og berømte New York-symbolet er en kvinne med mange navn som bør besøkes i løpet av oppholdet. I tillegg til å være et av de mest berømte landemerkene i New York, er hun også kjent for sin rolle i filmer som Apeplaneten og Ghostbusters.

Les mer om Frihetsgudinnen her

Manhattan

Manhattan – selve hjertet i New York City. Og nettopp her finnes det uendelig mye å oppleve i løpet av ditt besøk. Bli ikke overrasket om du kommer til å føle deg hjemme her med det samme, selv om det er første gangen du er i New York. En av årsakene er nok de mange filmer og TV-serier som er spilt inn nettopp her.

Les mer om Manhattan her

Shopping i New York

New York er en velkjent shoppingby. Her finnes noe for alle – luksusbutikker, vintage, merkeklær, outlets og gigantiske salg. Vi har samlet våre beste shoppingtips for New York her. 

Se våre beste shoppingtips her

Områder i New York

New York kan deles inn i fem områder – Manhattan, Staten Island, Brooklyn, Bronx og Queens. Bli bedre kjent med de ulike områdene her og se hva som er verdt å få med seg!

Les mer om de fem områdene her

Utflukter fra New York

Ønsker du å komme bort fra folkemengden og skyskraperne i New York så finnes det flere fine utflukter å dra på. Les mer om våre favoritter som Ellis Island, Long Island og Six Flags!

Se de beste utfluktene her


Tips & Inspirasjon

Finn din neste drømmeferie

Eksotiske reiser

Opplev verden og dra på en spennende eksotisk reise til steder som Mauritius, Seychellene, Mauritius eller kanskje populære Bali?

Bestill en eksotisk reise

Storbyferie

Sett sammen reisen akkurat slik du vil: Du velger reiselengde, fly og hotell. Vi samarbeider med over 400 flyselskaper og tusenvis av hoteller.

Se vårt utvalg av storbyferier

Fly med oss – verden over

Bestill flybilletter til all verdens steder! Du velger alt selv, reiselengde, pris, flyruter og ikke minst blant de over 400 flyselskapene vi tilbyr.

Søk og bestill flybilletter