New York tips - ting å gjøre i New York

Ting å gjøre i New York

Det er mye å finne på og ting å gjøre i New York. Vi har derfor samlet våre beste New York-tips til inspirasjon før reisen din. Uansett om du er kjent i New York eller besøker the Big Apple for første gang, så kan det hende du finner inspirasjon til New York-reisen blant våre reisetips. Vi vil gjerne hjelpe deg å finne de beste severdighetene og attraksjonene i New Yorks enorme tilbud av fornøyelser!


Ting å gjøre i New York:

Empire State Building

Selvsikkert i New Yorks skyline strekker Empire State Building seg 449 meter over bakken og er majestetisk med 102 etasjer. I 39 år var dette verdens høyeste bygning, Se utover New York og skyskraperne dag som natt fra 86. etasje. Et tips er å ta turen sent på kvelden, da er det mindre kø og en magisk stemning.

Les mer om Empire State Building her

Frihetsgudinnen

Frihetsgudinnen, Statue of Liberty, Liberty Enlightening the World – dette klassiske og berømte New York-symbolet er en kvinne med mange navn som bør besøkes i løpet av oppholdet. I tillegg til å være et av de mest berømte landemerkene i New York, er hun også kjent for sin rolle i filmer som Apeplaneten og Ghostbusters.

Les mer om Frihetsgudinnen her

Manhattan

Manhattan – selve hjertet i New York City. Og nettopp her finnes det uendelig mye å oppleve i løpet av ditt besøk. Bli ikke overrasket om du kommer til å føle deg hjemme her med det samme, selv om det er første gangen du er i New York. En av årsakene er nok de mange filmer og TV-serier som er spilt inn nettopp her.

Les mer om Manhattan her

Shopping i New York

New York er en velkjent shoppingby. Her finnes noe for alle – luksusbutikker, vintage, merkeklær, outlets og gigantiske salg. Vi har samlet våre beste shoppingtips for New York her. 

Se våre beste shoppingtips her

Områder i New York

New York kan deles inn i fem områder – Manhattan, Staten Island, Brooklyn, Bronx og Queens. Bli bedre kjent med de ulike områdene her og se hva som er verdt å få med seg!

Les mer om de fem områdene her

Utflukter fra New York

Ønsker du å komme bort fra folkemengden og skyskraperne i New York så finnes det flere fine utflukter å dra på. Les mer om våre favoritter som Ellis Island, Long Island og Six Flags!

Se de beste utfluktene her