Reiser til Honolulu

Honolulu

  • • Varme temperaturer – året rundt
  • • Fantastisk natur og vegetasjon
  • • Surfevennlige strender

Paradisstrender, fantastisk vakker natur og en herlig stemning. I Hawaiis hovedstad, Honolulu, samles surfere, luksusreisene og backpackere. Hva er hemmeligheten som gjør byen så elsket? Kanskje er det luksushotellene, den eksotiske maten eller de heftige naturfenomenene som venter.Fakta om Honolulu

Lokal tid

Sommertid: norsk tid -12 timer.

Valuta

USD = Amerikanske dollar.

Mat og drikke

Å spise ute i Honolulu kan være dyrt, men prisen kommer an på hvor og hva du du velger å spise. Det finnes mange så kalte poké-stand der du kan lage din egen poké bowl for en liten sum med penger. Å spise en tre retters på en finere restaurant kan koste bortimot 900 kroner for to personer.

Transport t/r hotell

Nærmeste flyplass er Honolulus – Honolulu International Airport. Den ligger ca 15-25 minutter fra Honolulu sentrum med bil. Det er enklest å booke taxi i forveien. Det finner lokalbusser, men de tillater ikke at man tar om bord større bagasje.

Strender

Den mest kjente strander i Honolulu er Waikiki, nettopp for sin sentrale plassering. Andre kjente strender i Honolulu er Kuhio Beach, Kahanamoku Beach, Kaimana Beach, Ala Moana Beach Park og Sana Souci Beach Park. Nedenfor Diamond Head har du også en liten strand — Diamond Head Strandpark.

Mer fakta

Været

jan 25°c
feb 25°c
mar 25°c
apr 25°c
mai 26°c
jun 27°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 28°c
okt 28°c
nov 27°c
des 26°c

Må jeg ha innreisetillatelse til USA?

Alle kvalifiserte internasjonale reisende som ønsker å reise til USA under Visa Waiver Program, må søke om en godkjent ESTA-registrering. ESTA = Electronic System for Travel Authorization

Les mer og send søknad om ESTA her