Fly til Orlando

Fly til Orlando

Fly til Orlando - raskt og rimelig

Takket være mange gode flyforbindelser, er det ingen sak å reise raskt og effektivt til Orlando fra Norge. Norwegian flyr direkte fra Oslo på litt over 9 timer. Velger du en flyreise med mellomlanding kan du i tillegg velge blant flere flyselskaper som; British Airways, American Airlines, United Airlines, KLM, Icelandair og Lufthansa. Finn flybilletter til Orlando i søkeboksen vår.

Flyplassen i Orlando

Orlando International Airport ligger 15 kilometer fra sentrum av Orlando. Flyplassen har en terminal som er delt inn i fire seksjoner. Den nordlige delen med seksjon 1 og 2 som danner betegnelsen A-terminalen, samt den sørlige seksjonen som danner seksjon 3 og 4 og ofte refereres til som terminal B. Orlando International Airport er en av USAs største flyplasser. Fra flyplassen går det buss og taxi til de forskjellige delene av Orlando.

Med buss eller taxi til Orlando

Transport til og fra flyplassen utføres best med buss eller taxi, om du da ikke har en leiebil som venter på deg. Bussrutene 11 og 51 kjører til sentrum av byen og tar omtrent 45 minutter. Prisen er 2 dollar per person. Taxi finner du på både på seksjon A og B.  Prisen avhenger av hvor du skal; cirka 35 dollar til sentrum, 40 dollar til International Drive og 60 dollar til Disney World.

Må jeg ha innreisetillatelse til USA?

Alle kvalifiserte internasjonale reisende som ønsker å reise til USA under Visa Waiver Program, må søke om en godkjent ESTA-registrering. ESTA = Electronic System for Travel Authorization

Les mer og send søknad om ESTA her