Hotell i Florida

Når du reiser til Florida med oss skreddersyr du din egen reise og velger fritt fly og hotell. Ønsker du å fly til en by, men bo i en annen, velger du først flybillett. Deretter legger du til ett eller flere hoteller til din bestilling. Vi har hundrevis av gode hoteller i Florida, alt fra rolige og strandnære bosted til hoteller som kjenner på storbypulsen. Oppdag alt hva Florida har å by på, være seg shopping, fornøyelsesparker, vakker natur eller fantastiske strender.

Hotell i Florida med Apollo

  • Hundrevis av hoteller over hele Florida.
  • Alle våre hoteller har minst 3 stjerner.
  • Beskyttelse av pakkereiseloven om du bestiller hotell og fly samtidig.Populære reisemål i Florida

Hos oss velger du fra et meget stort tilbud av hoteller over hele Florida.


 

Miami Beach

Urbane strender, fantastisk shopping og ett heftig natteliv - hos Apollo finner du hoteller over hele Miami-området, fra South Beach og art deco-distriktet rundt Ocean Drive til Downtown.

 

Fort Lauderdale – Floridas Venezia

Fort Lauderdale med alle sine kanaler kalles gjerne for Floridas Venezia. Her nyter du flotte strender, fantastisk shopping og mange golfbaner.

 

Eventyrlige Orlando

Det er så mange fornøyelsesparker i Orlando at du bør sette av flere dager for å rekke å oppleve de skikkelig. Uansett hvilke temaparker du vil besøke har vi ett stort utvalg av hoteller i nærheten.

 

Walt Disney World Resort

Skal du tilbringe flere dager i Orlandos fornøyelsesområde anbefaler vi at du bestiller et hotell i, eller nære det gigantiske området Walt Disney World Resort, som faktisk er større enn Manhattan.

 

Clearwater Beach med kritthvite strender

Clearwater Beach er en øy utenfor Tampa som lokker med nydelige og kritthvite strender. En perfekt avkobling etter noen hektiske dager i Orlandos fornøyelsesparker.

 

Behagelige Fort Myers Beach

Behagelige Fort Myers på Floridas vestkyst tilbyr herlige karibiske strender hvor du nyter vakre solnedganger i ro og mak.

 

Sanibel Island = total avkobling

Sanibels med sine vakre strender, berømte for sine enorme mengder sneglehus, passer perfekt for noen dagers total avkobling. Det er en liten øy, men har et rikt dyreliv og en fantastisk natur.

 

Sjarmerende Naples

Sjarmerende Naples på vestkysten er et glimrende utgangspunkt for besøk til Everglades. Byen ligger rett ved havet og tilbyr førsteklasses shopping, bra restauranter og fine golfbaner.

 

Magiske Key West

Besøk USAs sørligste punkt, nydelige Key West. Besøk Hemingways hus og nyt reisen dit langs spektakulære Overseas Highway - som navnet tilsier er en motorvei over vannet.