Fly til Fort Lauderdale

Fly til Fort Lauderdale

Fly til Fort Lauderdale - raskt og rimelig

Takket være mange gode flyforbindelser, er det ingen sak å fly raskt og effektivt til Fort Lauderdale fra Norge. Norwegian flyr direkte fra Oslo på litt over 10 timer. Velger du en flyreise med mellomlanding kan du i tillegg velge blant flere flyselskaper som; British Airways, American Airlines, United Airlines, KLM, Icelandair og Lufthansa.

Flyplassen i Fort Lauderdale

Fort Lauderdale Hollywood International Airport ligger nære det sentrale Fort Lauderdale. Flyplassen har fire terminaler (1-4) som igjen er delt opp med to pirer i hver terminal (B, C, D, E, F, G og H). Med andre ord en oversiktlig flyplass. Fra flyplassen går det shuttlebusser og taxi til de forskjellige områdene i nærheten, samt cruisehavnen.

Med leiebil, buss eller taxi til Fort Lauderdale

De aller fleste har reservert transport på forhånd til f. eks cruisehavnen i Fort Lauderdale. For andre sluttdestinasjoner i Fort Lauderdale-området finnes det et lite utvalg busser. Om du ikke har valgt å leie bil så er det mulig å ta taxi fra flyplassen. Prisene avhenger helt av hvor du skal; Las Olas ca. 22 dollar, Silver Lakes 66 dollar og Bal Harbour (Miami Beach) 45 dollar.

Må jeg ha innreisetillatelse til USA?

Alle kvalifiserte internasjonale reisende som ønsker å reise til USA under Visa Waiver Program, må søke om en godkjent ESTA-registrering. ESTA = Electronic System for Travel Authorization

Les mer og send søknad om ESTA her