Deluxerom

Deluxerom som ligger i hovedbygningen, med laminat- eller parkettgulv. Kaffe- og tefasiliteter. TV med musikkanaler. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering (sentralstyrt). Badekåper og tøfler. Gratis minibar som fylles daglig med brus og vann. Dusj og wc, hårføner. Balkong, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 27 kvm
Antall personer: 2-3

Dobbeltrom

Dobbeltrom som ligger i en sidebygning i tre etasjer. Kaffe- og tefasiliteter. TV med musikkanaler. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Gratis minibar som fylles daglig med brus og vann. Dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 27 kvm
Antall personer: 2-3

Dobbeltrom med utgang til basseng

Dobbeltrom som ligger på bakkeplan i en sidebygning i 2 etasjer. Kaffe- og tefasiliteter. TV med musikkanaler. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering.Gratis minibar som fylles daglig med brus og vann. Badekar og wc, hårføner. Markterrasse med utgang til bassenget. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 34 kvm
Antall personer: 2

Familierom med 2 ord. senger

Familierom med to soverom og ett baderom, som ligger i en av sidebygningene med 3 etasjer. En mindre dobbeltseng og ekstrasenger i sovesofa. Kaffe- og tefasiliteter. TV med musikkanaler. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekåper og tøfler. Gratis minibar som fylles daglig med brus og vann. Badekar og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 42 kvm
Antall personer: 2-4

Større dobbeltrom

Større dobbeltrom som ligger i en sidebygningen i 2 etasjer. Kaffe- og tefasiliteter. TV med musikkanaler. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering (sentralstyrt). Badekåper og tøfler. Gratis minibar som fylles daglig med brus og vann. Badekar og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 36 kvm
Antall personer: 2