En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

93% anbefaler hotellet

1540 vurderinger
Utmerket
 
1021
Veldig bra
 
346
Bra
 
110
Mindre bra
 
39
Dårlig
 
24

Fem siste vurderinger

29.06.2015

av GunnJ_12 Lillestrøm, Norge

Flott og familievennlig anlegg.

Her har du alt du trenger for å kunne slappe av sammen med familien en ukes tid. Godt tilbud av ulike aktiviteter spredt utover et stort og hyggelig område. God mat og hyggelig service. Ett unntak: dropp kinarestauranten!!! Maten var såpass "kvasi kinesisk" at vi valgte å forlate "åstedet" midt under middagen... Tacokjøttdeig og ketchup gikk igjen som basisvare i både forrett og hovedrett...

 
12.08.2014

av Line M Sarpsborg, Østfold, Norway

Drømmeferie!

Dette hotellet oppfylte alle våre drømmer. De ansatte var hyggelige og imøtekommende, rommet var rent hver dag og maten var veldig god. Hele hotellområdet var til alle tider ryddig og rent, og det var magisk vakkert der! Vi hadde bestilt to standard dobbeltrom, men fikk en fantastisk familieleilighet oppe på hotellområdet, fredelig og fantastisk vakkert og romantisk - med eget bassengområde utenfor. Det var rett og slett ikke til å tro. Det var ingen som snakket skandinavisk der, men de fleste gjorde seg forstått, og forsto enkel engelsk. Og forsto de ikke, så hentet de fort noen andre som gjorde det. Mine barn deltok ikke i barneklubben, men minidiscoen var stor suksess for 8-åringen. Språket ble ingen hindring, for her gikk det på smil og kroppspråk. Vi elsket den rolige atmosfæren på hotellet, og det at det store shoppingpresset lå noen kilometer unna. Men ikke lenger enn at vi kunne gå til Side sentrum langs stranden. Hotellstranden var kanskje ikke den største, men herremin så fin allikevel. De to pirene gjorde det ikke verre - og på kvelden var det kanskje det fineste stedet langs hele stranden. Vi kom 4.juni og var der i en uke. Etter en dag sa mannen i familien, som forøvrig ikke er noen stor fan av strand og sol, "herregud, vi må tilbake hit!". Og det skal vi. Garantert!

 
10.08.2014

av 769karlf Hokksund

Supert

Et flott hotel med fin beliggenhet. God mat og stort utvalg. Området er stille og det er rent og pent både ute og inne. Her er det ingen ting å klage på. Vi reiser gjerne tilbake hit ved en senere anledning.

 
03.08.2012

av astrid_leine Gausdal, Norge

Supert!

Super plass, hvor hele familien kan finne ro. Her gjør de ansatte alt for at du skal ha det bra. Ikke en negativ opplevelse på ei uke her. SKAL tilbake så snart jeg har mulighet. Nydelig mat og rikholdig utvalg. Mange forskjellige aktiviteter for store og små i løpet av dagen. Imøtekom alle mine ønsker og behov i løpet av ferien, ikke noe virket til å være et problem å løse om det var noe jeg ønsket.

 
22.07.2012

av siljealsos Andenes, Norge

Alt du kan ønkse deg

Vi kom 6.juni og dra 20.juni. Dette er den absolutt beste ferien vi noen sinne har vært på. De ansatte var helt utrolig på alle mulige måter. Barneklubben hadde ingen skandinaviske ansatte, men det var ingen hindring. Våre barn på 9 og 11 år var med på klippe/lime/maleaktiviteter, bananbåt, vannpolo, kveldsshow, minidisco... You name it, gestikulering ble redningen og "språket". Maten var i en klasse for seg selv. Vi spiste en kveld i Side (gamlebyen), men fant fort ut at maten på hotellet var x-antall ganer bedre. Frokostbuffeter verdig en konge, lunch og middag like så. Servicen blandt servitørene var nesten irriterende god. Rommene ble vasket hver dag og rene håndkler hver dag. Det var rent og ryddig overalt til en hver tid. Hotellfotografene er virkelig å anbefale for å få vakre evigvarige ferieminner. Nydelig fine bilder av hele familien i nydelige omgivelser. Servicen og oppmerksomheten de som jobbet i baren viste oss var også eksepsjonell. Vi har absolutt ikke noe å sette fingeren på her, selv ikke om vi leter grundig en gang. Om vi skal tilbake? Ja absolutt :)