Özlem Garden

Özlem Garden strekker seg nesten hele veien ned til sjøen og strandpromenaden i Side. Ved stranda ligger hotellets restaurant, og langs de frodige gangveiene ligger de lave bygningene med komfortable dobbeltrom – som skapt for en avslappende ferie.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Kampanjerom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

10 av 10
Basert på 2 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 1,3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

I frodige omgivelser ved stranda cirka 20 minutters gange fra gamlebyen i Side ligger hotell Özlem Garden. I hagen ligger de lave bungalowene med dobbeltrom. Her er rolig og stille, som skapt for en avslappende ferie. Her er det et fint lite bassengområde med ett basseng med barneseksjon. Gratis solsenger og parasoller. Poolbar.

Restauranten Ana dekker opp bufféen til frokost, lunsj og middag. Gratis wifi ved bassenget og i restauranten. Tyrkisk bad på hotellet med massasje og peelingbehandling mot avgift. Bordtennis er gratis, men krever et depositum for racketer og baller. Avstanden til stranda varierer med hvor på området du bor.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé kl. 7.30-10.00.
  • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.00.
  • Ettermiddagskaffe og iskrem kl. 15.00-16.00.
  • Middagsbuffé kl. 19.00-21.00.
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 10.00-24.00.
  • Minibar i rommet med gratis vann.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Side

Nar Apart

Nar Apart er et pent og populært hotell i Side, der personalet tar godt vare på sine gjester. I bassengområdet er det barnebasseng og poolbar. Her kan du tilbringe hele dagen ved bassenget og bestille noe enkelt å spise og drikke til solsenga.

Can Garden Beach

Ved den vakre sandstranda i Side finner koselige Can Garden Beach. Hotellet ligger i Sides arkeologiske område og i den frodige hagen kan du se flere mindre etterlevninger fra en svunnen tid. I det store bassengområdet er det et basseng med vannsklier og du bor godt med All Inclusive.

Melas Resort

Melas Resort ligger på den herlige sandstranda i Side. Her er det mye å gjøre for både voksne og barn – minigolf, tennis, squash og biljard er bare noen av alle de aktivitetene som sammen med forfriskninger og god mat er inkludert i All Inclusive.

Melas Holiday Village

Melas Holiday Village er et komfortabelt familiehotell som består av flere mindre bygninger som ligger i en stor frodig hage, rett ved hotellets sandstrand. I All Inclusive er, i tillegg til mat og drikke, minigolf, tennis, biljard og aerobics inkludert. For de yngre er det et badeland med fire fartsfylte vannsklier!

Sunflower

Sunflower er er mindre hotell med fin beliggenhet rett ved den vestre stranda i Side. Lunsjen kan du gjerne innta på den hyggelige strandrestauranten. Skulle du bli lei av sol og bad, er det nok av vannaktiviteter du kan være med på. Om ettermiddagen kan det være deilig å bare slappe av ved bassenget.

Nar Pension

Nar Pension er et hjemmekoselig, lite hotell som drives av en tyrkisk familie. Her bor du i hjertet av gamle Side med kort vei til både restauranter, barer og gamle severdigheter. Hotellet passer med andre ord for deg som vil ha alt i nærheten, og samtidig bo på et koselig sted med lokal følelse.