En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

87% anbefaler hotellet

687 vurderinger
Utmerket
 
460
Veldig bra
 
156
Bra
 
47
Mindre bra
 
15
Dårlig
 
11

Fem siste vurderinger

30.09.2013

av jon b Drammen, Norge

Kjempe Bra med apollo

Dette er et kjempe hotel det er andre gangen vi er her vi var i fra 11-9til 25-9.dette hotel har alt du kan tenke deg.vi må nevne noe som maten var kjempe bra og di som jobba der var det beste.og di som vaska romma var var meget bra,vi må nevne noen som var der og jobba yter uslubas og gulten Neslihan Akbas.disse var bare noen som jobba der.Alle var kjempe koselige,Vi reiser til bake neste år,og ikke bare vi men mange som vi snakka med skulle til bake neste år

 
31.08.2013

av Mats olov Å

Flott turistmaskin

Melas resort hotell i Side, Tyrkia er ett 5 ***** hotell rett ved stranden ca. 3 km fra sentrum hvis man går strandveien. Allt er av høy standard med all incusive. Maten er av høy kvalitet, men det er mainstream cuisine. Det er ikke mange tyrkiske retter att oppdage. Bassenget er stort og med god plass til mange solesenger. Den er plassert i 5 etage og har en fantastisk utsikt over havet og Side. Stranden er lett tilgjengelig via heis og ligger siden ett par meter undan. Alle solsengene er gratis. Hotellet er preget av at det er mange turister er fra Tyskland og personalet snakker tysk til alle. Personalet er meget service innstilt. Hotellet er ikke særlig handikapp vennlig med mange trapper. Konklusjonen er ett flott all incusive hotell og er ett velorganisert turistmaskineri.

 
31.08.2012

av jon b Drammen, Norge

det beste av det beste

dette er et hotell for hele familien.her er god mat og en kjempe servise fra morgen til kveld. personnalet er veldig hyggelige over alt.kjempe rom med alt du trenger,mini bar fylles opp vær dag med brus vann og øl, og kaffe og te.stranda var fin med mange senger.

 
29.08.2022

av Painter301 Birmingham, Storbritannia

Mick

Well I have to say as others have wrote absolutely superb vacation at the melas resort.sevice is amazing big shout out to fatma who was at breakfast and beach restaurant unfortunately l can't thank everybody but thanks anyway.thank you for a wonderful holiday will come again

 
26.07.2022

av Bdev1998

Just perfect

We’ve had a fantastic holiday. The hotel is beautifull, the food is delicious, the staff is friendly and the animation is great. I want to thank Eddy and Alihandro especially. Thanks for giving us a great time!