Örsmaris Boutique Hotel

Örsmaris Boutique Hotel ligger ved stranda midt mellom feriebyene Marmaris og Icmeler. Hotellet har et basseng og på stranda nedenfor hotellet er solsenger. Opplev Marmaris' skjærgård fra en båt og dykk ned i det klare vannet. Ta turen til verdensarven Efesos eller bad fra de hvite klippene i Pamukkale.


Rom/leiligheter

Standardrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 3,8 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Örsmaris Boutique Hotel har en vakker utsikt over havet og Marmaris' skjærgård og ligger mellom Marmaris og Icmeler. Det er enkelt å komme seg til begge byene med en Dolmus eller en lengre spasertur langs strandpromenaden. Marmaris er det større reisemålet med et stort utvalg av restauranter, shopping og fornøyelser.

Et bassengområde som ligger i en fin hage med basseng med en grunnere seksjon for barna. Solsenger og parasoller er inkludert ved bassenget og på stranda like nedenfor hotellet. Badehåndklær er inkludert.

Restaurant som serverer kontinental frokost og til middag diskes det opp med både tyrkiske og internasjonale retter. Bar. Pent antrekk, langbukser for menn.

Hotellet har fire etasjer uten heis. På gata ovenfor hotellet kan du stoppe en Dolmus og dra enten til Marmaris eller Icmeler.

Måltider

Inkludert:

  • Frokost.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost og middag fra fast meny).

Alle hoteller – Marmaris & Içmeler

Blue Bay Platinum

Blue Bay Platinum er et pent All Inclusive-hotell i lyse farger. Hotellet ligger cirka to kilometer fra Marmaris sentrum og like ved hotellet ligger badelandet Aqua Dream Water Park. På hotellet er det totalt seks basseng, et spa med tyrkisk Hamam og tre restauranter.

Casa Blanca

Aldersgrense på hotellet: 13 år Vil du hvile ut og bo nært stranda i Icmeler, da passer Casa Blanca perfekt. Hotellet ligger rett ovenfor den fine sandstranda og fra hotellet går du gjennom hagen ned til havet der det er solsenger og en strandbar. Frokosten er inkludert og legg til All Inclusive så blir ferien enda mer komfortabel.

Grand Yazici Club Turban

Velkommen til Grand Yazici Club Turban - et All Inclusive-hotell med alle muligheter til så vel avkobling som en aktiv ferie. Her er det store bassengområder for alle aldre, avkoblende spa og en herlig strand. Restaurantene tilbyr smaker fra hele verden og det er alltid noe gøy å finne på. Hotellet ligger rett ovenfor stranda midt mellom Marmaris og Içmeler.