En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

80% anbefaler hotellet

457 vurderinger
Utmerket
 
245
Veldig bra
 
107
Bra
 
50
Mindre bra
 
28
Dårlig
 
27

Fem siste vurderinger

05.08.2022

av lenemeijerb

Nydelig sted

Fantastisk sted,reiser ditt gjerne igjen.Lite og koselig,nydelig hage og basseng❤️🌸🌞🌞🌞flotte folk som jobba der. Vi elsket det🥰 fine butikker rundt,kunne gå strandpromenaden begge veier. Nydelig strand med gratis solsenger og håndklær. Fantastisk mat.

 
29.08.2017

av Anne31052013 Midt-Norge, Norge

Gode senger og bra belligenhet

Om du ikke ønsker musikkstøy og mye folk rundt deg, er dette en fin plass da du ligger i enden av strandpromenaden som tilhører Marmaris. Du er allikevel i gangavstand til det meste. Og vil du ikke går er det to minutter til hivedgaten der det går dolmus i alle retninger. Frokosten er tyrkisk, ost, oliven og grønnsaker. Men omelett eller stekt egg får du som i Skandinavia (om det er nødvendig) Slitt hotell. Men rent og ryddig og sengene er gode!

 
01.09.2014

av Irene00063 Sarpsborg kommune, Norge

Bra hotel

Fint hotel koslig betjening. God frokost servert med utsikt mot stranden. Rommene store og fine gode senger. Gratis solsenger m/ parasoll og Internett. Et hotel jeg gjerne drar flere ganger til. Anbefaler det hotelet til andre

 
18.08.2013

av Marianne N Moss, Norge

Anbefales ikke.

Det tok 3 dager før vi fikk rene handkler og rengjort rom. Vi måtte klage, og da fikk vi til svar at vi hadde Not disturb skiltet hengende ute, noe vi aldri hadde. Dopapir måtte vi 2 ganger be om, og minibaren ble aldri påfylt. Siden den aldri ble påfylt kjøpte vi vann i butikken, noe vi igjen ikke fikk ha med inn på hotellet. Resepsjonen og vaskehjelp var ufordragelige. MEN! De guttene i baren/restauranten var enorme, og super hyggelige! Dette hotellet holder ikke mål for 3+ stjerner. Gutten på stranda som skal passe på at gjestene får bestilt passet svært lite på, og flere ganger måtte vi selv gå opp og bestille fra baren. Flott utsikt fra balkongen og helt greit rom. Bra plass. Fint bad! Max 2 stjerner!

 
01.08.2013

av vbb59 Marmaris, Tyrkia

Positive trøndere

Tilbragte to uker på Orsmaris,og er kjempefornøyd. De to damene i resepsjonen var trivelige og hjelpsomme. En av dem sendte med oss lunsj-pakke da vi dro 23.30 om kvelden. Det var gratis frokost,solseng m/parasoll,rene strandhåndklær hver dag,aircondition og internett. Høflig å blid betjening. Det eneste jeg savnet,var en vannkoker på rommet,så vi kunne ha laget oss te og kaffe. Helt sikkert en plass vi vil komme tilbake til.....