Grand Yazici Club Turban

Velkommen til Grand Yazici Club Turban - et All Inclusive-hotell med alle muligheter til så vel avkobling som en aktiv ferie. Her er det store bassengområder for alle aldre, avkoblende spa og en herlig strand. Restaurantene tilbyr smaker fra hele verden og det er alltid noe gøy å finne på. Hotellet ligger rett ovenfor stranda midt mellom Marmaris og Içmeler.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Familierom for 2-4 personer. Superiorom for 2-3 personer. Kampanjerom for 1-3 personer. Familierom for 3-5 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 4,2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Grand Yazici Club Turban har flere spennende basseng som ligger i ulike områder på hotellet. Et aktivitetsbasseng, et relaxbasseng for voksne med aldersgrense 14 år, et basseng med to lengre og høyere vannsklier samt en lavere og kortere bane, alle med aldersgrense 8 år. Et thermalbasseng med aldersgrense 18 år. Separat barnebasseng ved barneklubben. Det er også to oppvarmede thermalbasseng innendørs. Basseng- og strandhåndklær inkludert. Ved stranda er det toaletter og omkledningsrom. Solsenger og parasoller er inkludert ved bassengene, på stranda og på de to pirene.

Grand Yazici Club Turban har seks restauranter, fem barer, hvor av en poolbar, en strandbar, en kaffebar samt en vitaminbar i hotellets spa. I bufférestauranten EGE spiser du frokost, lunsj og middag. I de fem à la carte-restaurantene kan du smake på det beste fra det tyrkiske, asiatiske og det italienske kjøkkenet samt kjøtt- og fiskeretter i de to andre restaurantene. I hotellets bakeri Lemon Café kan du drikke god kaffe og smake på dagsferske bakverk. Glassbar og Coffee Corner.

Spa med aldersgrense 14 år; badstue, hamam, dampbadstue og to større oppvarmede thermalbasseng med aldersgrense 7 år respektive 18 år. Private mindre basseng, massasje og spabehandlinger mot avgift. Tennis og utstyr, belysning og timer mot avgift. Treningsrom med aldersgrense 14 år. Yoga og vanngymnastikk. Bordtennis, sandvolleyball og dart. Barneklubb i hotellets regi for barn 4-12 år med engelsktalende personale. Lekepark, barnebasseng, minifotball og minigolf ved barneklubben. Daglige aktiviteter for store og små samt kveldsunderholdning med show og livemusikk. Vannsport på stranda mot avgift.

Wifi er inkludert i fellesområdene. Minimarked. Grand Yazici Club Turban ligger midt mellom Marmaris og Içmeler. Det er cirka 4 kilometer til begge og du kan gå langs vannet til begge, eller ta lokalbussen. Avstanden til stranda varierer fra 50 til 150 meter avhengig av hvor på hotellet du bor. Trafikkert vei må krysses for å komme til stranda.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Frokostbuffé i restauranten EGE kl. 7.00-10.30.
 • Kontinental frokost i restauranten EGE kl. 10.30-11.00.
 • Lunsjbuffé i restauranten EGE kl. 12.30-14.00.
 • Middagsbuffé i restauranten EGE kl. 18.30-21.00.
 • Kaffe, te og bakverk i Lemon Café kl. 11.00-18.00.
 • Iskrem i Ice Cream Corner kl. 10.00-22.00.
 • Snacks i Food Court kl. 12.00-16.00.
 • Snacks i den italienske restauranten La Farfelle og i Steak House kl. 12.00-15.00.
 • Suppe og sandwicher kl. 23.00-6.00.
 • En middag i en av à la carte-restaurantene under et opphold på sju netter kl. 19.00-22.00. Bordreservasjon kreves.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer, kl.10.00-24.00. Baren i lobbyen er åpen døgnet rundt
 • Minibar på rommet, etterfylles daglig med øl, brus og vann.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 11.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Marmaris & Içmeler

Örsmaris Boutique Hotel

Örsmaris Boutique Hotel ligger ved stranda midt mellom feriebyene Marmaris og Icmeler. Hotellet har et basseng og på stranda nedenfor hotellet er solsenger. Opplev Marmaris' skjærgård fra en båt og dykk ned i det klare vannet. Ta turen til verdensarven Efesos eller bad fra de hvite klippene i Pamukkale.

Blue Bay Platinum

Blue Bay Platinum er et pent All Inclusive-hotell i lyse farger. Hotellet ligger cirka to kilometer fra Marmaris sentrum og like ved hotellet ligger badelandet Aqua Dream Water Park. På hotellet er det totalt seks basseng, et spa med tyrkisk Hamam og tre restauranter.

Casa Blanca

Aldersgrense på hotellet: 13 år Vil du hvile ut og bo nært stranda i Icmeler, da passer Casa Blanca perfekt. Hotellet ligger rett ovenfor den fine sandstranda og fra hotellet går du gjennom hagen ned til havet der det er solsenger og en strandbar. Frokosten er inkludert og legg til All Inclusive så blir ferien enda mer komfortabel.