Casa Blanca

Aldersgrense på hotellet: 13 år

Vil du hvile ut og bo nært stranda i Icmeler, da passer Casa Blanca perfekt. Hotellet ligger rett ovenfor den fine sandstranda og fra hotellet går du gjennom hagen ned til havet der det er solsenger og en strandbar. Frokosten er inkludert og legg til All Inclusive så blir ferien enda mer komfortabel.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 75 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Casa Blanca ligger perfekt til i Icmeler, bare noen skritt fra stranda og på hotellet venter et deilig bassengområde med solsenger og parasoller. Badehåndklær er inkludert. Aldersgrensen for å bo på hotellet er 13 år. Om kvelden kan du rusle rundt i Icmeler, lille søsteren til nabobyen Marmaris, og smake mat fra det kjente og velsmakende tyrkiske kjøkkenet. Her kan du også danse ut i de små timer på en nattklubb.

Casa Blanca har to restauranter, en bufférestaurant og en à la carte-restaurant samt en poolbar og en strandbar.

Pass på og ta en avkoblende stund i badstua og et tyrkisk bad med skrubbing før dagene på stranda.

Wifi mot avgift i fellesområdene. Deponering mot avgift i resepsjonen. Cirka 8 kilometer til nabobyen Marmaris som enklest nås med en Dolmus, men det er også en strandpromenade inn til byen der du passerer en rekke barer på veien. I utkanten av Marmaris, mot Icmeler, ligger det et badeland. Fra brygga i Icmeler går det badebåter ut i skjærgården og hvorfor ikke tilbringe dagen i skyggen av seilet og dykk ned i det krystallklare vannet.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé kl. 7.30-10.00.
  • Lunsjbuffé kl. 12.00-14.00.
  • Snacks kl. 15.00-16.00
  • Ettermiddagskaffe kl. 16.00-17.00.
  • Middagsbuffé kl. 19.00-21.00.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i baren og poolbaren kl. 9.00-24.00. (Drikke i strandbaren er ikke inkludert.)

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Marmaris & Içmeler

Örsmaris Boutique Hotel

Örsmaris Boutique Hotel ligger ved stranda midt mellom feriebyene Marmaris og Icmeler. Hotellet har et basseng og på stranda nedenfor hotellet er solsenger. Opplev Marmaris' skjærgård fra en båt og dykk ned i det klare vannet. Ta turen til verdensarven Efesos eller bad fra de hvite klippene i Pamukkale.

Blue Bay Platinum

Blue Bay Platinum er et pent All Inclusive-hotell i lyse farger. Hotellet ligger cirka to kilometer fra Marmaris sentrum og like ved hotellet ligger badelandet Aqua Dream Water Park. På hotellet er det totalt seks basseng, et spa med tyrkisk Hamam og tre restauranter.

Grand Yazici Club Turban

Velkommen til Grand Yazici Club Turban - et All Inclusive-hotell med alle muligheter til så vel avkobling som en aktiv ferie. Her er det store bassengområder for alle aldre, avkoblende spa og en herlig strand. Restaurantene tilbyr smaker fra hele verden og det er alltid noe gøy å finne på. Hotellet ligger rett ovenfor stranda midt mellom Marmaris og Içmeler.