Blue Bay Platinum

Blue Bay Platinum er et pent All Inclusive-hotell i lyse farger. Hotellet ligger cirka to kilometer fra Marmaris sentrum og like ved hotellet ligger badelandet Aqua Dream Water Park. På hotellet er det totalt seks basseng, et spa med tyrkisk Hamam og tre restauranter.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Familierom med 3 ordinære senger for 2-4 personer. Familierom med 4 ordinære senger for 2-6 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 2,1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Blue Bay Platinum er et komfortabelt All Inclusive-hotell for hele familien. På hotellet er det flere herlige basseng med vannsklier, tre restauranter, en barneklubb og hotellets nabo er et stort og morsomt badeland - Aqua Dream Water Park.

Stort og herlige bassengområde med fem basseng, hvorav ett med to vannklier, et roligere basseng for voksne samt et separat barnebasseng. Poolbar samt solsenger, parasoller og bassenghåndklær. Det er også et basseng innendørs som er oppvarmet i april og i november.

Blue Bay Platinum har tre restauranter, der en er buffé. I bufférestauranten serveres frokosten, lunsjen og middagen som er inkludert i All Inclusive. À la carte-restaurantene Il Primo og Yiamas Bar & Restaurant serverer internasjonale retter og mat fra det italienske respektive det greske kjøkkenet. Om du vil unne deg noe søtt og godt finner du det i Vanilla Patisserie i andre etasje. Hotellet har fire barer, en i bufférestauranten, en i à la carte-restauranten, en i lobbyen samt en poolbar.

Blue Bay Platinum arrangerer aktiviteter og underholdning hver dag. Bordtennis og dart. Biljard, inkludert mellom kl. 8.00-12.00. Il Primo bar sender sportsarrangement. I hotellets spa kan du nyte tyrkisk bad, badstue, et innendørsbasseng og et treningsrom. Ulike skjønnhetsbehandlinger mot avgift. Barneklubben i hotellets regi ønsker alle barn mellom 4 og 12 år velkommen, engelsktalende personale. Arkadespill.

Wifi inkludert i resepsjonen og i fellesområdene. Fem bygninger med heis. Trafikkert vei må krysses for å komme til stranda. Det er drøyt to kilometer til Marmaris og litt mer enn to kilometer til Icmeler. Den enkleste måten å komme seg dit på er å går langs strandpromenaden eller hoppe på en Dolmus ute ved hovedveien.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé kl. 7.00-10.00.
  • Enkel frokostbuffé kl. 10.00-11.00.
  • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.00.
  • Middagsbuffé kl. 19.00-21.30.
  • Snacks i snackbaren ved bassenget kl. 11.30-18.00.
  • Bakevarer og søtsaker i Vanilla Patisserie kl. 11.30-18.00.
  • Suppe i bufférestauranten kl. 23.00-23.30.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker kl. 10.00-23.30.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Marmaris & Içmeler

Örsmaris Boutique Hotel

Örsmaris Boutique Hotel ligger ved stranda midt mellom feriebyene Marmaris og Icmeler. Hotellet har et basseng og på stranda nedenfor hotellet er solsenger. Opplev Marmaris' skjærgård fra en båt og dykk ned i det klare vannet. Ta turen til verdensarven Efesos eller bad fra de hvite klippene i Pamukkale.

Casa Blanca

Aldersgrense på hotellet: 13 år Vil du hvile ut og bo nært stranda i Icmeler, da passer Casa Blanca perfekt. Hotellet ligger rett ovenfor den fine sandstranda og fra hotellet går du gjennom hagen ned til havet der det er solsenger og en strandbar. Frokosten er inkludert og legg til All Inclusive så blir ferien enda mer komfortabel.

Grand Yazici Club Turban

Velkommen til Grand Yazici Club Turban - et All Inclusive-hotell med alle muligheter til så vel avkobling som en aktiv ferie. Her er det store bassengområder for alle aldre, avkoblende spa og en herlig strand. Restaurantene tilbyr smaker fra hele verden og det er alltid noe gøy å finne på. Hotellet ligger rett ovenfor stranda midt mellom Marmaris og Içmeler.