En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

66% anbefaler hotellet

1197 vurderinger
Utmerket
 
662
Veldig bra
 
204
Bra
 
156
Mindre bra
 
75
Dårlig
 
100

Fem siste vurderinger

27.07.2022

av persianace Oslo, Norge

Anbefales ikke for den prisen!

Hotellet er kjempe fin når man ser det utefra. Men veldig dårlig service for å være en 5-stjerne hotell. Innvendig er hotellet også ikke tipp topp stand. Mange små detaljer som drar ned stjernene. Vond lukt i badet som de ikke klarte å fikse ved flere forsøk. Service personallet som ikke smiler og er svært trege. Mat som bestilles må man vente 30-40min på. Til og med en enkel vann eller drikke som bestilles ved basseng kanten må man vente 30-40min på å få. Maren i mathallen er for det meste kald, selv man tar det når maren akkurat servert! Rengjøringspersonallet er høylytt, så man kan glemme å sove lenger enn 08:00. Rommene er ikke godt isolert heller, så man hører både naboen og alle som snakker i gangen. Vaskepersonallet gjør helller ikke et jobb ved rengjøring av rommene. Dette hotellet har mye å lære fortsatt og mange endringer må gjøres før de kan nå 4-stjerners tittel.

 
24.07.2022

av Z5372SGheidif

Kommer definitivt tilbake

Vi var på dette hotellet i juni 22, i 12 dager. Alt var helt topp. Rene rom(litt harde senger, men det er det overalt i Tyrkia), nydelig strand med matservering rett ved siden av, fine basseng både ute og inne. Rene toaletter i badeområdene, og nye håndkler fikk man utdelt på stranden. Selv om hotellet var fullbooket opplevde vi det aldri som fullt. Veldig mye ledige solstoler. Alt var så enkelt og deilig,og det trenger man når man skal på ferie. Veldig variert frokost/middag, noe for alles smak. Veldig fornøyd med spatilbudet også, fantastisk massasje. Cesme og Alacati er en taxitur unna på ca 5 min. Eneste minuset vil jeg si var at de som jobbet på hotellet/resturantene ikke snakket godt nok engelsk, men alltid blide og hyggelige. «Badelandet» kunne vært kommunisert frem bedre at hørte til hotellet. Det var helt fantastisk, spesielt for de minste. Vi kommer definitivt tilbake hit!

 
18.07.2022

av dincer t

Gode opplevelser og fin tur

Veldig flinke og høflig ansatte. Jeg vil spesielt takke damene som jobbet på miniclubben De gjorde alt for at sønnen vår skulle trives og var veldig profosjonelle. Veldig fin fin sandstrand men som har litt steiner når du kommer litt utpå . Vi skulle ønske at det var sklier og husker for barn og at miniclubben hadde litt flere leker for de minste. Det er de ansatte på miniclub som drar opp hele opplevelsen. Spørs hvilke standard man er vandt til, men vi syns hotellrommene kunne trengt litt oppussing, da den begynner å bli gammel. Nå bodde vi på hageleilighetene så mulig hovedbygningen var renovert.

 
12.09.2023

av Vacation19178546645 Istanbul, Tyrkia

Clean room, excellent foods, perfect service

Everything is perfect , room esas clean. especially foods are very delicious. Hotel staff is friendly and helpful Sea is not very cold. There is Aqua park for kids we will stay future again. Thanks

 
01.09.2023

av Elif B

My lovely place

I love this hotel. That was the fourth times and not will be last. I will be there next summer again. We stayed bungalow rooms in all times especially I recommended this room for all family. Room and sea is very close each other it’s like in the sea. You can wash your face with sea water. And foods also very delicious especially Yasemin’in mutfagi she is working like an experimentally and so delicious.