Summer Garden

Summer Garden er et perfekt hotell for deg som vil ligge ved bassenget og ha det deilig på dagtid. Hotellet har tre basseng, hvorav et barnebasseng med vannsklie. All Inclusive inkludert så det er komfortabelt å feriere her, og det er valg mellom å bo i rom eller i leilighet. For den som vil oppleve futt og fart – Bodrum er kjent for sitt uteliv...


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Familierom for 2-4 personer. Ettromsleiligheter for 2 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 120 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Summer Garden ligger bare noen skritt fra stranda i Bitez, som byr på et stort utvalg av vannssport. Hotellet har to bassengområder. Et bassengområde med to basseng, hvorav ett for kun voksne, samt en separat barnebasseng med en liten vannsklie. Det andre bassengområdet har et basseng med vannsklieer for voksne og litt eldre barn. Solsenger og parasoller ved bassengene og solsenger på hotellets del av stranda nedenfor hotellet inkludert. Poolbar.

I hotellets bufférestaurant spiser du frokost, lunsj og middag samt i poolbaren serveres drikke og lettere snacks.

I hotellets spa finns badstue og hamam samt behandlinger, alle mot avgift. Bordtennis. Biljard mot avgift. Lekeplass. Underholdning som for eksempel bingo, lettere kveldsunderholdning, karaoke og levende musikk.

Wifi inkludert ved resepsjonen og i bassengområdet. Deponering inkludert i resepsjonen. Hotellet består av 14 toetasjes bygninger. Det er ikke heis.

Hotellet ligger 1 kilometer fra sentrum av Bitez, 2 kilometer fra Gümbet og 6 kilometer fra Bodrum. Dolmuş stopper like utenfor hotellet. Vil du huke av et av verdens sju underverk fra din bucket liste så ligger Mausoleet i Halikarnassos i Bodrum. En bussreise unna ligger antikke Efesos med sine veredenskjente fornminner.

Trafikkert vei må krysses for å komme til stranda.

Måltider

Dobbeltrom og familierom
Inkludert:

  • Frokostbuffé

Mot tillegg:

  • All Inclusive

Ett- og toromsleiligheter
Ingen måltider inkludert

Mot tillegg:

  • All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé kl. 7.30-10.00.
  • Lunsjbuffé 12.30-14.00.
  • Middagsbuffé kl. 19.30-21.30.
  • Ettermiddagskaffe kl. 17.00-18.00
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 11.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Bodrum

Bodrum Beach Resort

Velkommen til Bodrum Beach Resort, et hotell der hele familien vil storkose seg! Her er det flere basseng, vannsklier for både store og små samt en perfekt beliggenhet – bare noen minutters gange fra stranda. En kort spasertur unna venter restauranter, barer og shopping, eller kanskje tar du turen bort mot Bodrums berømte vindmøller en ettermiddag.

Phoenix Sun

Velkommen til Phoenix Sun – et All Inclusive hotell i Bodrum med herlig familieatmosfære. Her er det et stort bassengområde for late dager i sola og det er bare en kort spasertur til stranda. De som ønsker det kan en hotellbuss til stranda et par ganger om dagen.

Salmakis Resort & Spa

Like ved stranda i Bodrum ligger Salmakis Resort & Spa. Hotellet har en herlig beliggenhet og tilbyr er rekke aktiviteter. Du kan selv velge de måltidene du ønsker å spise på hotellet, halvpensjon er inkludert, men All Inclusive kan legges til. Hotellet har et eget spa der du kan skjemme deg bort med deilige og velgjørende behandlinger.

Parkim Ayaz

Er du ute etter et hotell ved strabda i nærheten av Bodrum i Tyrkia? Da er kanskje dette ditt neste feriereisemål. Hotellet ligger ved sandstranda i Gümbet og på hotellområdet er det flere basseng, mange aktiviteter og All Inclusive er inkludert i prisen. La ferien begynne!

Siesta Beach

I utkanten av Gümbet, omtrent en halv mil fra Bodrum, ligger Siesta Beach helt inntil stranda. Hotellet består av flere mindre bygninger i en herlig hage. Lengst ned mot stranda er det et basseng og en koselig poolbar for deilig avkobling.