En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

77% anbefaler hotellet

874 vurderinger
Utmerket
 
440
Veldig bra
 
194
Bra
 
89
Mindre bra
 
67
Dårlig
 
84

Fem siste vurderinger

04.05.2016

av 55inas Oslo, Norge

Flott hotell med storslått utsikt over Gumbetbukta, gode bassenger, strand og god service

Spør om å få rom øverst oppe på øvre bar med basseng, så får du fantastisk utsikt og litt mer vind, og et flott opphold med god service. Rene og fine rom, hyggelig personale som gir god service. Rimelig og godt hotell som gir god valuta for pengene. Maten er ikke all verden, så prøv å dra ut til restauranter ved strandpromenaden, f.ex Anil Hotel har veldig god mat. Har hatt mange gode ferieopphold her. Anbefales!

 
04.08.2015

av Liv258 Oslo, Norge

Rengjøring

Er meget misfornøyd med renholdet av leiligheten. Vi hadde besøk av en vaktmester dag 2 av 14 dager, og møkka etter han lå ved siden av toalettet resten av oppholdet. Null rengjøring av dusj i løpet av oppholdet, det gjorde jeg selv. Det var også en del kloakklukt av og til. Leiligheten var stor og fin. Godt utstyrt i kjøkkenet. God service i resepsjonen, god mat på restauranten. Kan ikke skryte så mye av stranden med mye rusk og rask og mange løshunder i området. Var redd for å tråkke i møkka til hundene. Første og siste gang vi var her. Hørte også snakk om at flere ble frastjålet penger på rommene.....opplevde ikke det selv.

 
01.07.2015

av SiriSmeby Kongsvinger, Norge

flott ferie på bra hotell

Et hotell med god service, fin leilighet med god plass. Kort vei til stranda og kort vei til det meste. Ligger helt i enden av hotellområdet, og derfor også rimelig rolig. To bassengområder, vi lå oftest ved det øverste bassenget.

 
26.05.2015

av Katinka B

Rent hotell og hyggelig ansatte!

Veldig fornøyd med dette hotellet. Stranden låg rett over vegen bokstavligtalt 5 sekunder å gå dit! Min kjære var uheldig som klarte å knekke foten første dagen. Da var de svært behjelpsomme med å skaffe oss nytt rom som var i 1.etasje og nærmere bassengområdet. De var hyggelige og laget overraskende gode drinker, pizzaen var og god :) eneste plassen i Tyrkia jeg har likt!

 
02.08.2013

av Irene D Stavanger, Norge

Veldig bra hotel

Vi tilbragte 2 uker ved Siesta Beach hotel og var veldig fornøyde med oppholdet vårt der. De ansatte var helt fantastiske og fikk oss til å føle oss veldig velkomne. Servicen var veldig god og maten var helt topp. Dette er en plass som jeg virkelig har lyst til ¨reise tilbake til. Det går buss like utenfor hotellet som går inn til sentrum. Det syntes vi også var veldig bra og benyttet oss av denne flere ganger.