Siesta Beach

I utkanten av Gümbet, omtrent en halv mil fra Bodrum, ligger Siesta Beach helt inntil stranda. Hotellet består av flere mindre bygninger i en herlig hage. Lengst ned mot stranda er det et basseng og en koselig poolbar for deilig avkobling.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 2 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 30 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Velkommen til Siesta Beach i Gümbet. Hotellet ligger nært stranda og bare noen minutters gange fra sentrum. Hotellet har to bassengområder med et basseng og et separat barnebasseng i hvert. Gümbets grovkornede sandstrand ligger rett på andre siden strandpromenaden. Solsenger og parasoller kan lånes i bassengområdene og på stranda.

To à la carte-restauranter som serverer så vel internasjonale som lokale retter. To barer ved bassengene, det er også mulig å kjøpe noe enkelt å spise i poolbaren.

Wifi inkludert i bassengområdene. Deponering mot avgift i resepsjonen. Underholdning noen kvelder i uka.

Bodrums vindmøller ligger bare 500 meter fra hotellet. Cirka 1 kilometer til Myndus Gate og til sentrum av Bodrum er det cirka 5 kilometer.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokostbuffé.

Alle hoteller – Bodrum

Bodrum Beach Resort

Velkommen til Bodrum Beach Resort, et hotell der hele familien vil storkose seg! Her er det flere basseng, vannsklier for både store og små samt en perfekt beliggenhet – bare noen minutters gange fra stranda. En kort spasertur unna venter restauranter, barer og shopping, eller kanskje tar du turen bort mot Bodrums berømte vindmøller en ettermiddag.

Phoenix Sun

Velkommen til Phoenix Sun – et All Inclusive hotell i Bodrum med herlig familieatmosfære. Her er det et stort bassengområde for late dager i sola og det er bare en kort spasertur til stranda. De som ønsker det kan en hotellbuss til stranda et par ganger om dagen.

Salmakis Resort & Spa

Like ved stranda i Bodrum ligger Salmakis Resort & Spa. Hotellet har en herlig beliggenhet og tilbyr er rekke aktiviteter. Du kan selv velge de måltidene du ønsker å spise på hotellet, halvpensjon er inkludert, men All Inclusive kan legges til. Hotellet har et eget spa der du kan skjemme deg bort med deilige og velgjørende behandlinger.

Parkim Ayaz

Er du ute etter et hotell ved strabda i nærheten av Bodrum i Tyrkia? Da er kanskje dette ditt neste feriereisemål. Hotellet ligger ved sandstranda i Gümbet og på hotellområdet er det flere basseng, mange aktiviteter og All Inclusive er inkludert i prisen. La ferien begynne!

Summer Garden

Summer Garden er et perfekt hotell for deg som vil ligge ved bassenget og ha det deilig på dagtid. Hotellet har tre basseng, hvorav et barnebasseng med vannsklie. All Inclusive inkludert så det er komfortabelt å feriere her, og det er valg mellom å bo i rom eller i leilighet. For den som vil oppleve futt og fart – Bodrum er kjent for sitt uteliv...