Salmakis Resort & Spa

Like ved stranda i Bodrum ligger Salmakis Resort & Spa. Hotellet har en herlig beliggenhet og tilbyr er rekke aktiviteter. Du kan selv velge de måltidene du ønsker å spise på hotellet, halvpensjon er inkludert, men All Inclusive kan legges til. Hotellet har et eget spa der du kan skjemme deg bort med deilige og velgjørende behandlinger.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Salmakis Resort & Spa har et bassengområde med et basseng og et separat barnebasseng, solsenger og parasoller samt bassenghåndklær er inkludert. På hotellets private del av stranda, som består av sand og rullestein, er det solsenger og parasoller til låns. Det er også et innendørsbasseng og en jacuzzi.

En hovedrestaurant som disker opp med buffé der det både er tyrkiske og internasjonale retter til frokost, lunsj og middag. Det er også en à la carte-restaurant, Poseidon, som er spesialisert på fisk. En snackbar, en poolbar som er åpen frem til midnatt, en strandbar som er åpen på dagtid og en bar i lobbyen som er åpen døgnet rundt.

For den som vil være aktiv og trene i ferien tilbys et innendørsbasseng, jacuzzi, badstue, dampbadstue og hamam samt et treningsrom, aldersgrense 16 år. Tennis og squash mot avgift. Bordtennis, biljard, samt gruppetreninger tilbys av hotellets aktivitetsledere.

Spa med skjønnhetsbehandlinger og massasje mot avgift. Barneklubb i hotellets regi for barn 4-12 år med engelsktalende personale. Lekeplass. Underholdning på kveldstid.

Wifi inkludert i fellesområdene. Hotellet har fire bygninger. Herlig strandbeliggenhet omtrent 15 minutters gange til sentrum. Vil du se de kjente vindmøllene er det bare noen minutters gange dit, cirka 300 meter.

Måltider

Inkludert:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Mot tillegg:

 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i hovedrestauranten kl. 7.30-11.00.
 • Lunsjbuffé i hovedrestauranten kl. 12.30-14.30.
 • Kaker, bakverk og andre søtsaker i Lobi Patisserie kl. 10.00 -18.00.
 • Frukt og iskrem i Snack street kl. 10.30-17.00.
 • Snacks i snacksrestauranten kl. 12.30-17.00.
 • Ettermiddagskaffe i snackbaren kl. 17.00-18.00.
 • Middagsbuffé i hovedrestauranten kl. 19.00-21.30.
 • Nattsnacks i lobbyen kl. 00.00-07.00.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl vin og drinker døgnet rundt.
 • Brus i minibaren på rommet, etterfylles hver dag.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Bodrum

Bodrum Beach Resort

Velkommen til Bodrum Beach Resort, et hotell der hele familien vil storkose seg! Her er det flere basseng, vannsklier for både store og små samt en perfekt beliggenhet – bare noen minutters gange fra stranda. En kort spasertur unna venter restauranter, barer og shopping, eller kanskje tar du turen bort mot Bodrums berømte vindmøller en ettermiddag.

Phoenix Sun

Velkommen til Phoenix Sun – et All Inclusive hotell i Bodrum med herlig familieatmosfære. Her er det et stort bassengområde for late dager i sola og det er bare en kort spasertur til stranda. De som ønsker det kan en hotellbuss til stranda et par ganger om dagen.

Parkim Ayaz

Er du ute etter et hotell ved strabda i nærheten av Bodrum i Tyrkia? Da er kanskje dette ditt neste feriereisemål. Hotellet ligger ved sandstranda i Gümbet og på hotellområdet er det flere basseng, mange aktiviteter og All Inclusive er inkludert i prisen. La ferien begynne!

Siesta Beach

I utkanten av Gümbet, omtrent en halv mil fra Bodrum, ligger Siesta Beach helt inntil stranda. Hotellet består av flere mindre bygninger i en herlig hage. Lengst ned mot stranda er det et basseng og en koselig poolbar for deilig avkobling.

Summer Garden

Summer Garden er et perfekt hotell for deg som vil ligge ved bassenget og ha det deilig på dagtid. Hotellet har tre basseng, hvorav et barnebasseng med vannsklie. All Inclusive inkludert så det er komfortabelt å feriere her, og det er valg mellom å bo i rom eller i leilighet. For den som vil oppleve futt og fart – Bodrum er kjent for sitt uteliv...