Phoenix Sun

Velkommen til Phoenix Sun – et All Inclusive hotell i Bodrum med herlig familieatmosfære. Her er det et stort bassengområde for late dager i sola og det er bare en kort spasertur til stranda. De som ønsker det kan en hotellbuss til stranda et par ganger om dagen.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 3 personer/2-4 personer. Familierom for 2-4 personer. Kampanjerom for 2-3 personer/2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 750 m
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Phoenix Sun er et hyggelig familiehotell med et stort bassengområde. Her er det to basseng, et relax-basseng og et aktivitetsbasseng, samt ett par separate barnebasseng. I aktivitetsbassenget er det en vannsklie. Solsenger og parasoller. Badehåndklær mot depositum. Hotellet tilbyr transport til stranda et par ganger om dagen, fra hotellet cirka kl. 10.30 og 14.30, tilbake til hotellet cirka kl. 12.30 og 18.00. Stranda i Bodrum er en sand-/rullesteinstrand. Solsenger og parasoller er inkludert på hotellets del av stranda.

All Inclusive er inkludert og du inntar alle måltidene i hotellets bufférestaurant. Du velger selv om du vil sitte inne eller ute. Dessuten er det en snackbar, en poolbar og en bar i lobbyen.

Badstue og hamam uten avgift, behandlinger i hamam og massasje mot avgift. Lekeplass. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Hotellets aktivitetsledere arrangerer daglige aktiviteter som volleyball, bordtennis, biljard og dart.

Wifi i fellesområdene. Hotellet består av et flertall lavere bygninger som ligger i en skråning. Fra området har du en vakker utsikt over nærområdet. Trapper inne på hotellområdet. Det er cirka 2,5 kilometer til områdets kjente vindmøller.

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé kl. 8.00-10.00.
  • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.00.
  • Snacks kl. 12.00-17.00.
  • Ettermiddagskaffe kl. 17.00-18.00.
  • Middagsbuffé kl. 19.00-21.00.
  • Suppe kl. 23.00-24.00.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker kl. 10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Bodrum

Bodrum Beach Resort

Velkommen til Bodrum Beach Resort, et hotell der hele familien vil storkose seg! Her er det flere basseng, vannsklier for både store og små samt en perfekt beliggenhet – bare noen minutters gange fra stranda. En kort spasertur unna venter restauranter, barer og shopping, eller kanskje tar du turen bort mot Bodrums berømte vindmøller en ettermiddag.

Salmakis Resort & Spa

Like ved stranda i Bodrum ligger Salmakis Resort & Spa. Hotellet har en herlig beliggenhet og tilbyr er rekke aktiviteter. Du kan selv velge de måltidene du ønsker å spise på hotellet, halvpensjon er inkludert, men All Inclusive kan legges til. Hotellet har et eget spa der du kan skjemme deg bort med deilige og velgjørende behandlinger.

Parkim Ayaz

Er du ute etter et hotell ved strabda i nærheten av Bodrum i Tyrkia? Da er kanskje dette ditt neste feriereisemål. Hotellet ligger ved sandstranda i Gümbet og på hotellområdet er det flere basseng, mange aktiviteter og All Inclusive er inkludert i prisen. La ferien begynne!

Siesta Beach

I utkanten av Gümbet, omtrent en halv mil fra Bodrum, ligger Siesta Beach helt inntil stranda. Hotellet består av flere mindre bygninger i en herlig hage. Lengst ned mot stranda er det et basseng og en koselig poolbar for deilig avkobling.

Summer Garden

Summer Garden er et perfekt hotell for deg som vil ligge ved bassenget og ha det deilig på dagtid. Hotellet har tre basseng, hvorav et barnebasseng med vannsklie. All Inclusive inkludert så det er komfortabelt å feriere her, og det er valg mellom å bo i rom eller i leilighet. For den som vil oppleve futt og fart – Bodrum er kjent for sitt uteliv...