En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

69% anbefaler hotellet

1649 vurderinger
Utmerket
 
793
Veldig bra
 
319
Bra
 
218
Mindre bra
 
110
Dårlig
 
209

Fem siste vurderinger

24.07.2016

av alikadir79

Beste hotell

Dette hotell helt fantastisk for barn og vuxna. God mat, bra service, hyggelig og super personal i hela hotellet. Vi var i 2 uker hær og trivdes så bra. Vi vil gjerne koma tilbake hit igjen. Vask i rommet super.

 
16.09.2014

av Hero A Drammen kommune, Norge

Beste hotellet som vi har vært på

Anbefaler dette hotellet for både eldre, ungdommer, spesielt familier med barn, det er den beste hotellet vi har vært på noen sine. Maten var kjempe god, veldig rent og hygenisk. Ansatte er utrolig hyggelige og høflige mennesker og de er veldig serviceinnstilt. Det er forskjellige retter daglig å velge mellom og maten er velsmakende. Det er minidisco for barn hver eneste kveld med dans og musikk, det er to fantastiske personer som driver med aktivitetene for barn, den ene heter Yasar og alle barna liker han dermed han kalles for onkel Yasar, og den andre heter Can som er aminasyon personen for hotellet. Så rett og slett det er en hotel som kan trives i, anbefalte det her gjerne til de andre. Zandi

 
28.09.2013

av Vibs41 Oslo, Norge

Hyggelig hotell!

Hotellet ligger rett ved stranden, og nærme Gumbet sentrum. Det er god standard, og maten er bedre enn det jeg har opplevd på andre all-inclusive hotell. Necip (manager) på restauranten var svært behjelpelig! Personalet er hyggelige og serviceminded, og det var lett å få hjelp ved behov. Jeg anbefaler gjerne dette hotellet til andre!

 
06.08.2012

av TommyP128 Lørenskog, Akershus, Norway

2 Voksne og 2 barn på tur igjen!

Bare en drøy måned etter forrige ferietur til Kreta, var familien klare for en ny tur. For første gang skulle reisen gå til Tyrkia og det helt nye hotellet Bodrum Beach Resort. Vi ble tatt imot på en positiv måte ved ankomst, men så fort at ferien kunne komme til å by på noen utfordringer. Så om du reiser med små barn og dere er avhengige av vogn, ikke les mer her, dropp å reis hit er min klare anbefaling. Det er altfor mye trapper og ingen heis. Barnebassengdelen er også altfor dyp. Når du reiser med en 1 åring som ikke går enda, får du også et godt bilde av hvordan rengjøringen er, og den er ikke bra i det hele tatt. Vi hadde dessverre også 5 dager hvor AC i det ene soverommet ikke fungerte. Ellers er rommene eller leilighet som vi hadde store og godt utstyrt. Ønsker å trekke frem restaurant delen som en positiv del på dette hotellet. Variert og smakfullt presentert, det samme gjelder det fleste ansatte på stedet også. Men en og annen leder, burde ta seg noen kurs i kundebehandling. Stedets frisør/barberer er også i overkant masete. Hotelstranden var hverken bedre eller dårligere enn de øvrige strendene i området, men leter du etter finkornet sand må du reise et helt annet sted. Forøvrig syns jeg Gumbet var en trivelig liten by og strandpromenaden er perfekt for en liten spasertur på dag eller kveldstid. Lurer du på noe mer om stedet, kan du bare kontakte meg. Tommy

 
29.05.2023

av Ramazan I Denizli, Tyrkia

Super nice

Good location just next to beach and very close to bodrum centre. There are water slides at the pool and perfect for children.Rooms were clean. Staff was very helpful, particularly Mr. Orhan and Ilkay. I would stay there again.