Bodrum Beach Resort

Velkommen til Bodrum Beach Resort, et hotell der hele familien vil storkose seg! Her er det flere basseng, vannsklier for både store og små samt en perfekt beliggenhet – bare noen minutters gange fra stranda. En kort spasertur unna venter restauranter, barer og shopping, eller kanskje tar du turen bort mot Bodrums berømte vindmøller en ettermiddag.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Familierom for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Toromsleiligheter for 2-3 personer. Treromsleiligheter for 5 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 750 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Bodrum Beach Resort er det et stort bassengområde med et stort basseng, et separat barnebasseng med skygge samt ytterligere to basseng med flere vannsklier å more seg i. Rundt bassengområdet er det solsenger og parasoller. Hotellet ligger bare ett par minutter fra stranda i Bodrum. Solsenger og parasoller kan leies på stranda. Badehåndklær mot depositum og avgift.

Frokosten serveres i hotellets restaurant hver morgen. Fra restaurantens terrasse er det en vakker utsikt mot havet. På dagtid og tidlig kveld er det en snackbar som holder åpent for enklere måltider.

Treningsrom. Bordtennis og dart mot depositum. Lekeplass. Badstue og hamam samt massasje mot avgift.

Hotellet består av flere mindre treetasjes bygninger som ligger spredt på et større område. Det er cirka 700 meter til Bodrums vindmøller og omtrent like langt til sentrum der shopping, restauranter og barer venter på et besøk.

Måltider

Dobbeltrom og familierom:
Inkludert:

  • Frokost.

Frokosten serveres kl. 7.00-10.00.

To- og treromsleiligheter:

  • Ingen måltider inkludert.

Alle hoteller – Bodrum

Phoenix Sun

Velkommen til Phoenix Sun – et All Inclusive hotell i Bodrum med herlig familieatmosfære. Her er det et stort bassengområde for late dager i sola og det er bare en kort spasertur til stranda. De som ønsker det kan en hotellbuss til stranda et par ganger om dagen.

Salmakis Resort & Spa

Like ved stranda i Bodrum ligger Salmakis Resort & Spa. Hotellet har en herlig beliggenhet og tilbyr er rekke aktiviteter. Du kan selv velge de måltidene du ønsker å spise på hotellet, halvpensjon er inkludert, men All Inclusive kan legges til. Hotellet har et eget spa der du kan skjemme deg bort med deilige og velgjørende behandlinger.

Parkim Ayaz

Er du ute etter et hotell ved strabda i nærheten av Bodrum i Tyrkia? Da er kanskje dette ditt neste feriereisemål. Hotellet ligger ved sandstranda i Gümbet og på hotellområdet er det flere basseng, mange aktiviteter og All Inclusive er inkludert i prisen. La ferien begynne!

Siesta Beach

I utkanten av Gümbet, omtrent en halv mil fra Bodrum, ligger Siesta Beach helt inntil stranda. Hotellet består av flere mindre bygninger i en herlig hage. Lengst ned mot stranda er det et basseng og en koselig poolbar for deilig avkobling.

Summer Garden

Summer Garden er et perfekt hotell for deg som vil ligge ved bassenget og ha det deilig på dagtid. Hotellet har tre basseng, hvorav et barnebasseng med vannsklie. All Inclusive inkludert så det er komfortabelt å feriere her, og det er valg mellom å bo i rom eller i leilighet. For den som vil oppleve futt og fart – Bodrum er kjent for sitt uteliv...