En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

90% anbefaler hotellet

133 vurderinger
Utmerket
 
73
Veldig bra
 
46
Bra
 
10
Mindre bra
 
2
Dårlig
 
2

Fem siste vurderinger

25.06.2014

av Maa125 Aurskog-Høland, Norge

Riviera Apart

Helt OK hotell Rengjøring 7 dager pr. uke og nye håndklær hver dag 8-10 min. gange til strand Hotellet hadde egen skyttelbuss til stranden, men vi benyttet oss ikke av denne, da vi tok turen som trim. Barnebasseng og hovedbasseng avdelt i forskjellige nivåer Hyggelig betjening og kunstneriske renholdere som overrasket oss med nye kunstverk av håndklærne på sengen hver ettermiddag når vi kom tilbake fra stranden. Minus for balkongen som var liten og vendte ut mot trafikkert gate som var veldig støyende. Ble plagsomt varmt inne da det kun var AC på soverom Men alt i alt et hotell som vi gjerne kunne bo på ved en senere anledning

 
07.10.2012

av Belunders Oslo, Norge

Flott hotell med god service

Vi bodde en uke på Riviera Apart fra 29. Sept. - 6. Oktober. Vi var 2 voksne og to barn, hvor vi fikk et soverom med dobbeltseng og to ekstrasenger av god kvalitet plassert i oppholdsrommet. Personalet et hyggelige og oppmerksomme, og de aller fleste snakker godt engelsk ;o) Rengjøringspersonalet gjør en utmerket og grundig jobb og helhetsinntrykket er veldig solid. Alt ser helt nyoppusset ut, med flott flislagt bad og veggopphengt toalett og med stor dusj. Dobbeltrommet har flotte, lyse, nymalte vegger, med downlights og store garderobeskap og flott sminkebord. Kjøkkenet har alt man stort sett måtte ha behov for og virker også helt nytt. Flatskjerm TV med bl.a. TV2. Det eneste savnet var aircondition i oppholdsrommet, men det gikk greit, så lenge døren til soverommet sto innimellom. Fin veranda med opphengsmuligheter for vått tøy og utsikt over poolen, samt relativt kort vei til stranden, ca. 3 min til fots, gjør dette til et klart favoritthotell. Hit vil vi gjerne komme igjen. Tusen takk for flott service og topp personale ;o)

 
05.09.2012

av shampiz Hammerfest, Norge

Strøkne rom, superhyggelig personal

Leiligheten var strøken og så helt nyoppusset ut, det var rent og pent med ei smilende vaskedame som kunne faget sitt når det gjaldt å brette figurer av sengetøyet ;) Vi hadde leilighet ut mot gaten, og det var absolutt ingen problem hverken med støy eller noe annet. Det eneste minuset med rommet var at det bare var AC på soverommet, så vi som lå på stua hadde det litt varmt... Personalet visste ikke hva godt de kunne gjøre for gjestene, husker deg og romnummeret ditt etter første dag og har gode svar på alt man lurer på. Det er også videoovervåket og døgnbemannet vakthold ved inngangen, som passer på bilene til gjestene osv. Det er også et lite gratis "treningssenter" der (tredemølle og noen fler apparater i et hjørne av et rom).

 
02.07.2012

av JoanSigrun Oslo, Norge

Supert hotell sentralt i turist-tråkket

Bodde 24.06- 01.07.12 i stor nyoppusset 3-roms leilighet i 6 etg med utsikt mot bassengområdet. Ingen plager med støy overhodet verken fra naboleiligheter eller utenfra. Hotellet var perfekt for familie på 4 med 2 basseng og vannsklie. Betjeningen var hyggelige og ga god service på alle måter. Rent og ordentlig var det også. Hotellet kan absolutt anbefales. Hvis vi skal til Alanya igjen er jeg ikke i tvil om at jeg ville valgt dette hotellet. Selve byen Alanya var ellers en masete opplevelse (den delen som vi så). I området rundt hotellet (+ overalt ellers) blir du hele tiden stanset av pågående innkastere til restauranter eller andre som vil selge deg noe. De fleste nærliggende butikkene selger de samme type kopi-produkter i klær og vesker. Navn på spisesteder er gjerne "Vikingen" o.l. Menyene finnes på skandinavisk. Mange kelnere og selgere snakker norsk/ svensk. Stedene overgår hverandre i å skape show når du er kommet innenfor døren med syngende og dansende kelnere og andre morsomheter. Hotellet var en oase i alt dette. Må også få lov til å nevne at det er lett å kjøpe "katta i sekken". Spesielt vil jeg advare mot butikk "Laila" like ved oppkjøringen til fjellet - solgte defekt vare til overpris de nektet å bytte etterpå. Har tidligere vært i Tyrkia på mindre steder med en helt annen sjarm og ekthet enn dette og for vår del liker vi det bedre. Men hver sin smak. Her får du mye sol & varme og masse fest & underholdning. Og som sagt muligheten til å ta pauser fra dette ved hotellets bassengkant.

 
25.06.2012

av solo-mio111 Alanya, Tyrkia

Sleepless in Alanya

Stor og fin leilighet - MEN , er du uheldig og får tildelt rom mot gaten (den tredje mest trafikerte i byen) kan du glemme å sove ubder oppholdet. Ufattelig mye støy !! Meget varierende personale i resepsjonen hva behjelpelighet angår. Flinke og meget hyggelig housekeeping !