En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

100% anbefaler hotellet

31 vurderinger
Utmerket
 
25
Veldig bra
 
6
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

24.08.2017

av Sandbu

Koselig lite familiedrevet hotel

Du reiser bestandig tilbake til Mustiapt. Koselig lite familiedrevet hotel, god service, god atmosfære, du føler deg hjemme. Leilighetshotell som ligger i en bilfri gate, nær serverdigheter, strand og shopping. Hjelpsomme eiere, ordner alt du må ønske. Godt renhold, en liten restaurant hvor du kan få både tyrkiske og internasjonale retter, en liten bar, så her får du alt under samme tak. Det er også et lite basseng på hotellet. Hotellet passer for alle, om du er alene eller reiser med fler, trygt og godt også med barn.

 
15.10.2015

av Aka370 Stange, Norge

Mitt andre hjem i verden.

Veldig koslig hotell med fantastisk beliggenhet, personalet yter topp service. Beste plassen i Alanya etter min mening! Har bodd på Musti mange ganger, og kommer til å fortsette med det! Både shopping, strand og restauranter bare noen skritt unna. Stor fordel at hotellet ligger i ei bilfri gate.

 
14.10.2015

av JeanineK_13 Porsgrunn kommune, Norge

Hyggelig hotell, svært sentralt

Musti hotell er et lite leilighetshotell i sentrum av Alanya. Her er det kort vei til alt, strand, restauranter,dagligvare og shopping. Leilighetene er ok størrelse. Kjøkken med utstyr til å lage lett mat. Tilgang på safe og AC på rommet mot et tillegg i prisen. Selv om hotellet ligger sentralt er det i en stille og rolig gate. Lite basseng og barnebasseng bak hotellet, ligger usjenert til. Hotellet fremstår som veldrevet, rent og pent overalt. Personalet er veldig hjelpsomme og serviceminded. Eier av hotellet er ofte tilstede, og er behjelpelig med det meste. Han ordnet transport tur/retur flyplassen, noe som var veldig kjekt.

 
01.09.2015

av Knute4 Harstad, Norge

Ferie

Har bodd på Musti Apart tilsammen 18 ferier, alt er perfekt. Maten er suveren,reinholdet er hely perfekt. Di som jobber dær gjør altid en kjempebra jobb. Anbefales selvsagt på det sterkeste. Kort vei til Kleopatrastranden,hyggelige restuaranter i nært område.

 
08.06.2014

av Per-Arne E Ski, Norge

Som å være hjemme......

Har vært på Musti apart mange ganger siden 1991 og føler meg alltid velkommen. Mustafa og Sedef er det perfekte vertskap og alle ansatte er der for DEG. Musti ligger perfekt til i en hyggelig gågate midt i Alanya ca 300 meter fra Cleopatrastranden, som er den beste stranda i Alanya. Leiligheten er store og romslige, maten i restauranten topp og renhold og stemning alltid bra.