En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

82% anbefaler hotellet

1597 vurderinger
Utmerket
 
906
Veldig bra
 
323
Bra
 
165
Mindre bra
 
89
Dårlig
 
114

Fem siste vurderinger

30.07.2023

av Hallo1000

Hotell for familie.

Herlig og fantastisk hotell. Maten var fantastisk, plass for alle, nok liggestol og veldig pent og rent hotell. Anbefaler massasje og Hamam er perfekt. Veldig pent og rent hotell. Vi var to uker på hotellet og alt var ok. Sand strand er rent og pent.

 
16.01.2023

av Hallo1000

Fantastisk hotell

Disse hotell kan jeg anbefale alle det er fantastisk, luksus og man får alt. Dammam, massasje, vann, drikke og alt mulig. Det er nok ligge stol for alle, mye plass god matt og personal er hjelpsom. Strand er herlig og til Alanya med buss det tar ca. 30 minutter.

 
09.10.2022

av Hallo1000

Rolig og pent område.

Vi bodde to uker i denne hotellet fra 20.09 til 04.10.2022. Alt var god og vi var fornøyde. Vi anbefaler godt for familie med barn. Alt var rent, overalt nok leggestol og fantastisk og hyggelig personal.

 
12.07.2018

av tassadaqa Strømmen, Norge

Bra hotell men ikke fullkomment

Har vært her nå i 3 dager, på familieferie. Inntrykket frem til nå er at hotellet har bra Service, god mat, bassengene er fine og gode strand muligheter. Fin underholdningsprogram. Men det er noen ting som trekker det ganske mye ned siden det skal være inkludert med “wifi” men det fungerer så og si ikke I rommene. Er egentlig skikkelig lei av at hotellene reklamerer med at det er wifi men så er det så elendig kvalitet pa det. Etter gjentatte klager får man som svar at vi skal rette på det, uten at noe skjer. Jeg synes at det er er stort minus at dem ikke kan bruke litt mer penger på å holde seg teknisk oppdatert. For meg er det viktig med brukbar wifi, så hotellet for mye minus på det. Har også fått klage fra ungene på at ved “poolbarene” så blir ikke dem prioritert når dem bestiller uten voksne og det er litt kjipt at barn ikke blir prioritert når hotellet skal være familievennlig.

 
11.07.2017

av kjellh398 Vossevangen, Norge

En uke med all-inklusive. Her kommer vi gjerne tilbake

Etter en litt ubehagelig opplevelse med det første "familie rommet" tok vi kontakt med ledelsen og vi fikk tildelt nytt og flott rom i den runde delen av hotellet. Dette løste de svært profesjonelt. Rommet var rent og god størrelse. Mange basseng og velge mellom, her får du alt fra disco og fullt trøkk til stille og rolig. Alle med en herlig havbris som gjør 35-40 grader mye mer levelig. God mat og drikke, men her har de litt å gå på. Alt i alt- her kommer vi gjerne tilbake👍