Thalang – treningsferie i flotte omgivelser

Thalang

  • • Sportshotell i toppklasse
  • • Kombiner treningsferie med en ukes sol og bad

Lokal service

Apollo har ingen reiseledere på reisemålet, men representeres av en lokal, engelsktalende samarbeidspartner. Aktuelle telefonnumre står på billetten.

Thailand vinter 2021/22

Våre reiser til Thailand er ikke klare ennå. Vi vil legge dem ut for salg fortløpende så snart de er klare. 

En reise til Thalang er som balsam for kropp og sjel. Her bor du bor på Thanyapura Sport Hotel, som er et sportshotell i toppklasse. Stort utvalg av aktiviteter i tillegg til velværesenter med velgjørende behandlinger. Enten du tilhører idrettseliten, søndagsmosjonistene eller en familie som liker å trene, så vil du finne noe som passer.

Qatar Airways logo  Fly hit med Qatar Airways – god mat og drikke samt bagasje inkludert. 

Populære hoteller – Thalang

Fakta om Thalang

Mat og drikke

Restaurant Divine, som har nasjonale og internasjonale retter på kartet, ligger i sportsklubben. Her får du også økologisk mat og helsejuice.

Strender

  • Det er cirka 12 kilometer til nærmeste strand. Vi anbefaler at du kombinerer reisen til Thalang med en uke i Khao Lak eller på ett av badestedene på Phuket dersom du vil ha litt strandliv også.
  • For å bevare Thailands natur og strender tillater myndighetene kun en begrenset kommersiell virksomhet på strendene. Utleie av solsenger og parasoller foregår derfor kun i liten skala på noen strender. Flere av filmene og bildene fra reisemålene er tatt for en stund siden og viser hvordan det så ut før loven trådte i kraft, men strendene er like vakre som før – med herlig sand og vidunderlig badevann.
  • Mange strender i Thailand er røykfrie.
Mer fakta

Været

jan 30°c
feb 32°c
mar 32°c
apr 32°c
mai 31°c
jun 30°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 29°c
okt 29°c
nov 29°c
des 30°c
8,5 av 10 Thalang
Våre gjesters vurdering, Basert på 4 vurderinger