Restauranter i Phuket Restauranter i Phuket

Restauranter på Phuket

Å finne steder å spise på Phuket er ikke vanskelig – her er det serveringer for alle lommebøker og smaker, for enhver gane og anledning. For å gjøre det litt lettere for deg å finne frem har vi samlet noen av de restaurantene og barene kan anbefale på Phuket.

Bestill reise til Phuket >>

Les flere reisetips til Phuket

Frokost og kaffe

Patongkoh er de frityrstekte brød-pinnene som thailenderne ofte spiser til en kopp kaffe som frokost. Disse kan du kjøpe på det lokale markedet tidlig om morgenen. For å bli mett bør du kjøpe brødpinner for cirka 20 baht.

Kopi de Phuket er en kinesisk kafé i tradisjonell stil som serverer kaffe à la Phuket. Men du får også kjøpt herlige smoothies og gammeldagse Phuketkaker. Her har du også mulighet til å bestille noen gode kinesiske retter. Stedet er ikke så kjent blant turister men derimot i thailandske filmkretser. En kuriositet er at eieren, Khun Nannapan, gjorde den thailandske stemmen til Belle i animasjonsfilmen Skjønnheten og Udyret. Du kommer hit med tuk tuk eller taxi, det er lurt å vise adressen til sjåføren.
Adresse: Kopi de Phuket, 10 Phang Nga Road, Phuket Town.

Skandinavisk restaurant

Two Chefs har restauranter med både thailandske og internasjonale retter på menyen i Karon Beach, Kata Beach, Kata Center og i Patong. Utover god mat er det et hyggelig sted å ta en drink og høre livemusikk.

Du går aldri sulten på Phuket

God mat til en billig penge i Kata Beach

Vil du spise godt og billig i ferien er den lokale restauranten På Terrace Restaurant i Kata Beach et godt valg. Her kan du nyte god mat i hyggelige omgivelser – og det beste av alt er at det ikke koster skjorta! På menyen finner du utsøkt Nam Tok Muu, som er en krydret lun salat med grillet svinekjøtt.
Adresse: Terrace Restaurant , 175 Kata Beach, Koktanode Road. 

Utmerket fisk og skalldyr

Er du sugen på skikkelig gode fisk- og skalldyrsretter skal du dra til Rawai på det sørlige Phuket, som har blitt kjent for sine fiske- og skalldyr restauranter. Langs strandpromenaden er det flere virkelig gode fiske- og skalldyr restauranter.

Spis billig og bra på matmarkedet

Plaststoler og metall bord, herlige dufter og et virvar av mennesker – velkommen til matmarkedet i Phuket by. Her spiser du billig og fantastisk godt sammen med lokalbefolkningen. Nudler, stekt ris, friterte reker og kyllingspyd – på matmarkedet finner du noe som alle kan like. Hvorfor ikke bestille flere ulike retter og prøvesmake litt av hvert? Markedet holder åpent hver dag, men kom gjerne etter kl. 18.30, da er alle serveringene åpne og stemningen er på topp. Matmarkedet ligger rett ved Robinson Ocean Plaza.

Middag med dans og musikk

Restaurant Ka Jok See gir inntrykk av å være en helt vanlig restaurant, men ved 22-tiden, når de fleste er ferdige å spise byr serveringspersonalet opp til dans. Stedet er populært, men det er ikke mulig å bestille bord, hvis du da ikke er personlig venn av eierinnen! Så vi anbefaler at du er her før kl. 20.00 for å få bord. Ka Jok See ligger på en liten sidegate ved Ratsada Road i Phuket by. Det enkleste er å ta taxi eller tuk tuk hit.
Adresse: 26 Takua Pa Road, Phuket by. 

Pad thai er et must for mange når de er i Thailand Pad thai

Phuketfolkets favorittsted

Vil du se hvor de lokale holder til skal du gå til Tammachat Restaurant i Phuket by. Lokalet har annerledes detaljer som en gammel PC som er gjort om til et akvarium og bord av gamle symaskins understell. På menyen er det thaimat til lunsj og middag – og de beste bordene er de nede ved vannfallet.
Adresse: 62/5 Soi Phutorn Bangkok Road, Phuket Town (hold øynene åpne, det er lett å gå glipp av denne restauranten).

Italiensk mat

The 9th Floor Restaurant and Bar byr, i tillegg til en fantastisk utsikt over Patong Beach, på gode viner, sigarer og vellaget mat fra det italienske kjøkkenet. Det er gangavstand fra sentrum, men ta med deg et kart for å finne frem eller hopp på en tuk tuk.
Adresse: 47 Rat-U-Thid R, Sky Inn Condotel.

God vin til maten

Restauranteier og entreprenør Tom McNamara serverer kanskje Phukets beste thaimat på restauranten Baan Rim Pa. I et toetasjes hus i teaktre og med fin utsikt over havet venter en pianobar, vinkjeller og stort utvalg av sigarer. Kom gjerne tidlig, bestill en drink og nyt pianomusikk før maten. Det er en god idé å bestille bord.
Adresse: 223 Kalim Beach Road Kathu, Patong (nedenfor Novotel Phuket Resort).

Pub med livemusikk

En av de mest populære pubene på Phuket er Scruffy Murphys som ligger i sentrale Patong Beach. Konseptet er enkelt – en fin kombinasjon av god mat og drikke sammen med skikkelig god service. Dessuten er det livemusikk hver kveld mellom kl. 22.00 og 1.00.


Tips & Inspirasjon

Finn ditt drømmehotell og opplevelser for reisen til Thailand.

Hvordan vil du bo i Thailand?

I Thailand har vi en rekke herlige hoteller for familieturen eller voksenferien. Se listen over alle våre hoteller.   

Liste over alle våre hoteller i Thailand

Opplevelser i Thailand

Vi tilbyr en rekke spennende utflukter på våre reisemål i Thailand. Ta enn titt på hva du kan oppleve med oss. 

Se alle våre utflukter i Thailand

Eksotiske reiser

Opplev verden og dra på en spennende eksotisk reise til steder som Mauritius, Seychellene, Mauritius eller kanskje populære Bali?

Bestill en eksotisk reise