Deluxerom

Deluxerom med terrasse eller balkong, noen med bassengutsikt. En enkeltseng og en dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i feltseng. Fjerde person deler i ordinær seng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. Dampstrykejern og strykebrett. Badekåper og tøfler. Bassenghåndklær. Badekar, separat dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 42 kvm inkl. uteplassen
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn/2-4 hvorav 1 barn

Deluxerom med utgang til basseng

Deluxerom med utgamg til felles basseng fra uteplassen. To solsenger på uteplassen. En enkeltseng og en dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i feltseng. Fjerde person deler i ordinær seng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. Strykejern og strykebrett. Badekåper og tøfler. Bassenghåndklær. Badekar, separat dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 42 kvm inkl. uteplassen
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Familierom med 4 ord. senger

Familierom med terrasse eller balkong, noen med bassengutsikt. En soveromsdel med en dobbeltseng og en stuedel med en dobbeltseng. Mulig med ekstrasenger i to sovesofaer. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. Strykejern og strykebrett. Badekåper og tøfler. Bassenghåndklær. Badekar, separat dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 62 kvm inkl. uteplassen
Antall personer: 2-5