En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

70% anbefaler hotellet

3793 vurderinger
Utmerket
 
1550
Veldig bra
 
1257
Bra
 
514
Mindre bra
 
224
Dårlig
 
249

Fem siste vurderinger

21.03.2019

av ebbsen

Anbefaler dette 5 stjerners hotellet

Renslig og høy standard. Bra utvalg av restauranter. Familievennlig. Bra frokostbuffet. Svært godt beliggenhet og flere store basseng som tilhører hotellet. Vi hadde standard dobbeltrom. Fornøyd med dette. Stort og fint bad, gode senger. Bra aircondition. Safe på rommet. Velkomstdrink ved innsjekking. Vennlig personell og bra sikkerhet rundt hotell. Mye for pengene!

 
21.02.2019

av Vidar S

Ferie

Etter 12 dager på Graceland kan vi med hånden på hjerte si at vi har hatt en fantastisk ferie. Flotte rom, flotte basseng, god mat og drikke. Et flott sted for familie ferie. Litt (ca 500 meter) utenfor de mest hektiske gatene

 
21.07.2018

av maik_oslo Oslo

Alt du trenger

Vi bodde på hotellet i kun 2 netter (4 voksne), men sammenlignet med andre tilsvarende hoteller/steder i sammen prisklassen er dette meget bra. Store, lyse rom med et flott bad og en stor og fin balkong. Deilig med badekar syntes vi. Rommene er roligere og godt temperert/klimatisert. Alt mulig dill og dall på rommet, mer enn man trenge. Fasit er at dette kan anbefales til alle, både par, eldre og familier. Ganske sentralt også med alt i gangavstand. Vi vil bo her igjen dersom vi kommer tilbake til området en eller annen gang.

 
20.04.2017

av 881majaj Bergen, Norge

Flott resort

Ble litt overrasket da vi innså hvor stort komplekset egentlig var. Flere restauranter og badebasseng tilknyttet hotellet.. passer nok best for familie enn venner. Stort flott rom og god roomservice! Stranden i umiddelbar nærhet på andre siden av veien, som kunne være litt stress å gå over. Smilende og hyggelige ansatte!

 
20.02.2014

av Winfried2013 Arendal, Norge

Hotellovernatting

Et flott hotell med flere svømmebaseng. Lyst og fint hotellrom med en liten balkong. Hotellet ligger kun noen få meter fra stranden. Det beste frokostbuffet jeg noen gang har sett på et hotell i Thailand. Kan absolut anbefales. God service.