The Beach Heights

The Beach Boutique House ligger perfekt plassert i Kata Beach. Bare noen minutter fra hotellet finner du alt det Kata har å tilby av restauranter, barer og shopping. Hotellet har et innbydende bassengområde med palmer og mye grønt. Dessuten er det restauranter og en bar på hotellet.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,3 av 10
Basert på 4 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 400 m
Til sentrum: 50 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

The Beach Boutique House ligger en kort spasertur fra den fine Kata Beach og består av flere bygninger. Her er det  et hovedbasseng og et barnebasseng samt et mindre basseng ved hver hotellbygning. Gratis solsenger, parasoller og poolbar. Håndkleservice.

Hotellet har en bufférestaurant der frokosten serveres og to à la carte-restauranter for lunsj og middag.

Gratis wifi i fellesområdene. Lekerom som er bemannet kl. 14.00-20.00. Lite treningsrom. Ved siden av hotellet ligger et spa, men dette er ikke er i hotellets regi. Vaskeriservice mot avgift. Det er 400 meter til stranda i Kata Beach og 50 meter til sentrum.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Verdt å vite

Hotellet krever et depositum på 3000 TBH per rom/opphold i forbindelse med innsjekking. Depositumet kan betales med kontanter, men hotellet foretrekker kreditt- eller bankkort. Depositumet blir refundert ved utsjekking.

Alle hoteller – Kata Beach

Orchidacea Resort

Orchidacea Resort er et prisgunstig hotell på Kata Beach, i gangavstand til den fine sandstranda. Det hyggelige personalet sørger for at du får en deilig ferie mens du nyter sola og deilige bad i det fine bassengområdet. Hotellet har treningsrom og ønsker du thaimassasje så har de det også!

Kata Sea Breeze Resort

Kata Sea Breeze Resort ligger fint til nært stranda i utkanten av Kata Beach. Her kan du veksle mellom late dager ved bassenget og utflukter til de nærliggende strendene og øyene. Eller hvorfor ikke ta en taxi til Phuket by for shopping- og restaurantbesøk.