The Beach Heights

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

The Beach Heights Resort ligger perfekt i Kata Beach. Bare noen minutter fra hotellet finner du alt det Kata har å tilby av restauranter, barer og shopping. Hotellet har et innbydende bassengområde med palmer og mye grønt. Dessuten er det restauranter og en bar på hotellet.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Ettromsleiligheter for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

God beliggenhet og rent på hotellet og veldig bra aircondition Litt dårlig trykk på vannet i du...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 400 m
Til sentrum: 50 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

The Beach Heights Resort ligger en kort spasertur fra den fine Kata Beach og består av flere bygninger. Her er det  har ett hovedbasseng og ett barnebasseng samt mindre basseng ved hver hotellbygning. Gratis solsenger, parasoller og poolbar. Badehåndklær.

Gratis WiFi i fellesområdene. Bufférestaurant der frokosten serveres og to à la carte-restauranter for lunsj og middag. Lekerom som er bemannet kl. 14.00-20.00. Lite trimrom. Ved siden av hotellet ligger et spa som ikke er i hotellets regi. Vaskeriservice. 400 meter til stranden i Kata Beach og 50 meter til sentrum. Gratis shuttlebus til stranden.

Måltider

Frokostbuffé er inkludert.

Verdt å vite

Hotellet krever et depositum på 3000 TBH pr. rom/opphold i forbindelse med innsjekking. Depositumet kan betales med kontanter, men hotellet foretrekker kreditt- eller bankkort. Depositumet blir refundert ved utsjekking.