Orchidacea Resort

Orchidacea Resort er et prisgunstig hotell på Kata Beach, i gangavstand til den fine sandstranda. Det hyggelige personalet sørger for at du får en deilig ferie mens du nyter sola og deilige bad i det fine bassengområdet. Hotellet har treningsrom og ønsker du thaimassasje så har de det også!


Rom/leiligheter

Superiorrom for 1-3 personer/ 1-4 personer, hvorav 2 barn. Deluxerom for 1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hyggelige Orchidacea Resort ligger på høyden over Kata Beach, mellom to strender. Hyggelig bassengområde med barnebasseng, solsenger og parasoller samt håndkleservice. Poolbar.

Hotellet har to restauranter som har både thailandske og internasjonale retter på menyen. Kveldsunderholdning i form av livemusikk (i høysesong).

Gratis wifi i fellesområdene. Lite treningsrom. Thaimassasje mot avgift. Romservice mot avgift. Lekerom. Gratis hotellbuss til stranda tre ganger daglig. Mange trapper og nivåforskjeller inne på hotellområdet. Gjennomgangstrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Verdt å vite

Det er mange trapper og nivåforskjeller inne på hotellområdet.

Alle hoteller – Kata Beach

The Beach Heights

The Beach Boutique House ligger perfekt plassert i Kata Beach. Bare noen minutter fra hotellet finner du alt det Kata har å tilby av restauranter, barer og shopping. Hotellet har et innbydende bassengområde med palmer og mye grønt. Dessuten er det restauranter og en bar på hotellet.

Kata Sea Breeze Resort

Kata Sea Breeze Resort ligger fint til nært stranda i utkanten av Kata Beach. Her kan du veksle mellom late dager ved bassenget og utflukter til de nærliggende strendene og øyene. Eller hvorfor ikke ta en taxi til Phuket by for shopping- og restaurantbesøk.