Thavorn Palm Beach Resort

Thavorn Palm Beach Resort passer både for par og barnefamilier og har tre bassengområder, blant annet ett med fire vannsklier og ett for avkobling. Hotellet har en stor botanisk hage og her finner du hundre ulike tresorter, busker og planter fra hele Thailand. I familierommene er det plass til 7 personer. Hotellet ligger like ovenfor stranda i Karon Beach,


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Familierom for 4-7 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Thavorn Palm Beach Resort ligger like ovenfor Karon Beach på Phuket og stranda passer bra for en deilig morgentur før frokost eller en avslappende tur før sola går ned.

Bassengområdet Blue Heaven har et stort herlig basseng med barneseksjon og her er det også fire vannsklier. Barn under 12 år må passas på av en foresatt. For å kjøre den høyeste banen må du være over 130 cm lang. Ved bassengområdet Chaba pool er det et basseng med en grunnere barneseksjon og et fossefall. I bassengområdet Paradise Pool er det roligere for de som vil slappe av med solsenger, parasoller og balinesiske solsenger. Poolbaren Chaba swim up-bar serverer drikke på dagtid og ved vannskliene er det også en poolbar med drikke og snacks. Solsenger og parasoller i hvert bassengområde. Bassenghåndklær inkludert.

Hotellets hovedrestaurant heter Windsong og her spiser du gode retter fra det thailandske kjøkkenet og internasjonale retter, åpent til frokost, lunsj og middag. Ciao Pizza and Grill Restaurant byr på pizza og grillretter og holde åpent fra formiddag til sen kveld. Er du kaffetørst kan du ta turen til Coffee Talk Café der du også kan bestille fruktjuicer. Søtsuget kan du stille i Sweet Talk der du kan kjøpe iskrem, kaker og makroner.

Treningsrom. Lekerom med ballrom og leketøy.

Avstanden til stranda varierer fra 100 til 150 meter, avhengig av hvor på hotellet du bor. Trafikkert vei må krysses for å komme til stranda. Cirka 800 meter til Kata Night Market. Hotellet består av tre bygninger med to eller fire etasjer. Det er heis i bygningene med fire etasjer.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.
  • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag fra en à la carte-meny).
  • Helpensjon (frokostbuffé samt lunsj og middag fra à la carte-meny).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.00-10.00.
  • Lunsj og middag kl. 12.00 til 23.00.

Alle hotell – Karon Beach

Phuket Emerald Beach Resort

I fartsfylte Karon Beach på solfylte Phuket ligger det nybygde Phuket Emerald Beach Resort. Her er det rom for den store familien og rom der du har direkte utgang til bassenget. Bassengområdet er lekkert og beliggemnheter ideell – kort vei til stranda og havet.

Glow Mira Karon Beach

Rett ovenfor stranda i Karon Beach ligger Glow Mira Karon Beach – et pent og stilrent hotell med rom i lys moderne stil. Hotellets restaurant serverer mat hele dagen og når dagen går over i natt er et besøk til nattmarkedet i Karon en spennende aktivitet.