Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,4 av 10 Basert på 19 vurderinger
Total vurdering
 
9,4 / 10
Rengjøring
 
9,4 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,4 / 10
Fasiliteter
 
9,2 / 10
Mat og drikke
 
8,8 / 10
Rom / leilighet
 
9,2 / 10
Service
 
9,6 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2020-03-22


8 av 10

+
Servicen var på topp
-
Litt hyppiger renovering var merkbart slitt

Bekreftet gjest: 2020-02-01


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2020-01-25


10 av 10

+
Frokosten og personalet
-
Utbedring av rommene, begynner å se slitt ut. Madrasser på sengene på balkongen. Prøve å fjerne "råtten" lukt som noen ganger siver inn over voksenbassenget. La den kunstige bekken renne og fjerne stillestående vann så vil det nok minke på myggen.

Bekreftet gjest: 2020-01-19


9 av 10

+
Flott anlegg/beliggenhet. Trivelig betjening og topp service. Stille og rolig. Det var vår andre tur til dette hotellet, det sier det meste.
-

Bekreftet gjest: 2019-12-14


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-12-01


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

82% anbefaler hotellet

1741 vurderinger
Utmerket
 
897
Veldig bra
 
571
Bra
 
173
Mindre bra
 
62
Dårlig
 
38

Fem siste vurderinger

25.04.2016

Innlegg av Frostybear Sandvika, Norge

Et fint hotell, litt tilbaketrukket på en høyde.

Noen vil kanskje tro at siden hotellet ligger vekk fra stranden, oppe på en høyde, kan det være tungvindt. Men gratis tuk-tuk service fra morgen til kveld, gjør at du har valget mellom å gå bakken, eller benytte deg av nevnte service. Kort avstand til både gode restauranter, strand, og shoppingmuligheter. Gratis buss til og fra Patong om du ønsker det. Hotellet er godt utstyrt med det som forventes av et 4 stjernes hotell. Hyggelig og serviceminded personell som virkelig hjelper deg om det er noe du trenger bistand til. Vi bodde på "The Privilege Club Wing", som kun var forbeholdt voksne, og det passet oss fortreffelig. Skal en si noe som kan virke negativt, er at det til tider var vanskelig å få tak i ledig solseng og at pga hotellets plassering ikke har de beste forhold med ettermiddagssol. Men utenom det, et hotell å anbefale. God og innholdsrik frokostbuffet, rent og pent.

 
25.03.2016

Innlegg av NinaRyghJ Porsgrunn, Norge

Flott hotellanlegg

Hotellkomplekset ligger 250 m fra stranden og siden hotellet ligger på en høyde er det tuk-tuk transport for de som ikke gidder/orker bakken ned eller opp. Vi bodde i Club Wing hvor aldersgrensen er 18 år. Store og gode rom med en del tilleggsutstyr som morgenkåpe, skittentøyskurv, parasoll og strandmatter til bruk på stranden, paraply for regnsværsdager, stort kjøleskap hvor det kom inn 1 liter vann inn hver dag. TV med forskjellige kanaler, engelskspråklig avis, og kanskje noe ikke fullt så morsomt; badevekt! Savnet bedre lys og mer hylleplass på badet, men ellers helt greit. I denne delen av hotellet hadde vi også tilgang til lunsjbuffet hver dag mellom 12.00 og 14:00. Fri drikke og smakfulle og delikate småretter lekkert presentert. Vi benyttet dette tilbudet de dagene vi ikke var på tur. Svømmebassenget i denne delen er mye mindre enn i familiedelen, så vi brukte stort sett bassenget i familiedelen. Vi spiste også frokosten i familiedelen da utvalget var størst her. Mye godt og variert utvalg av varm og kald mat. Hotellet ligger i enden av Karon, nærmere Kata, og det er ca 3 km til markedsplassen og tempelet i Karon. Anbefales!

 
23.01.2015

Innlegg av RonnyHaugesund_Norge Haugesund, Norge

Greit resort i høyden over Karon

Sånn passe lite resort som ligger i høyden over Karon uten utsikt mot sjøen. Ligger mellom Karon og kata, kortest mot Kata. Ok basseng området men med for lite solstoler (kort avstand til strand). Hotellet har gratis tuktuk opp og ned til veien på grunn av laaaaang bakke. Frokost var av bra kvalitet. Superior rom som jeg hadde var ok, rent og pent og passe dekning på WiFi. Booket på hotell.com med rabatt. Kan anbefale feks Phuket Island view som et alternativ hvis en ønsker lik kvalitet men mærmere strand og barer.

 
01.01.2015

Innlegg av Trond F F Arendal, Norge

Veldig bra hotell

Flott hotell, med grei beliggenhet. Bra service og hyggelig betjening. Eget (bra utstyrt) treningssenter og fine bassenger. Ett lite minus var ganske støyende aircondition, men ellers absolutt et hotell å anbefale.

 
27.07.2014

Innlegg av MatiasBuskerud Málaga, Spania

Fine rom, varierende service

Vi bodde på Club rom, i voksenavdelingen. Flotte rom, rent og pent. Elendig service i bassengbaren på Club Wing. Den ene dagen ventet vi over en time på maten. Neste dag fikk vi club sandwich med rått bacon. Lite imponerende. Kjekt med gratis Tuk Tuk ned til hovedveien da hotellet ligger på en bakketopp ovenfor fotballstadion. Om servicen hadde vært like bra som rommene ville bi valgt å komme tilbake. Men neste gang velger vi nok ett annet hotell!