Horizon Karon Beach Resort Club Wing

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Aldersgrense på hotellet: 18 år

Club Wing på Horizon Karon Beach Resort ligger i frodige omgivelser og er tilpasset deg som vil ha en rolig voksenferie. Avkoblende spabesøk og deilige stunder ved bassenget og i loungen kan kombineres med utflukter til de nærliggende strendene og øyene.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-2 personer. Clubrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Servicen var på topp
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 250 m
Til sentrum: 250 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Fine Horizon Karon Beach Resort på Phuket består av to deler, Club Wing og Family Wing. Club Wing som bare er for voksne, ligger litt tilbaketrukket på området og har ett eget bassengområde med ett basseng, gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Pool-/snackbar. Gangavstand til den fine sandstranda i Karon Beach.

Club Wing-gjester har sitt eget frokostområde og gratis entré til Club Lounge. På Club Wing er det continental frokost og hovedfrokosten serveres på Family Wing.

Club Wings gjester har tilgang til alle fasilitetene som spaet med behandlinger (mot avgift) og det gratis treningsrommet på Family Wing, der er det også et minimarked. I tillegg er det spillrom med gratis biljard, bordtennis og Xbox, noen mot avgift. Levende musikk.

Gratis wifi i fellesområdene. Heis kun i en av bygningene. Gratis hotellbuss t/r Patong fire ganger daglig. Gratis hotellbuss t/r hotellet og stranda/hovedgata. Cirka 250 meter til restauranter, barer og shopping i Karon sentrum. Det er en bakke opp til hotellet og nivåforskjeller inne på hotellområdet. Lokaltrafikk.

Måltider

Vinter:

  • Frokostbuffé og nyttårsmiddag er inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Sommer:

  • Frokostbuffé inkludert.

I Club Wing-delen serveres en enklere kontinental frokost. I Family Wing-delen er det en større frokostbuffé. Gjestene i Club Wing-delen har tilgang til begge.

Verdt å vite

  • Ved innsjekking tar hotellet tar et depositum på 2 000/5 000 baht per rom (kontant betaling/kredittkort). Beløpet tilbakebetales/tilbakeføres ved utsjekking. Tilbakeføring kan ta opptil 14 dager før beløpet er på konto.
  • Heis i en av bygningene.

Hoteller for voksne skal alltid ha

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • Wifi i fellesområdene