Baan Karon Buri Resort

Vi beklager.

Dette hotellet kan dessverre ikke bestilles nå, men kommer til salg senere.

Baan Karon Buri Resort har en perfekt beliggenhet ved den lange sandstranden i Karon. Her bor du i lyse rom, kobler av i en solseng ved bassenget og kjenne ferieroen senke seg. Fra hotellets restaurant kan du nyte havutsikten og vil du gjøre et kupp ligger Karons sentrum med butikker og restauranter i gangavstand.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 1 barn. Dobbeltrom med delt basseng for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 1-3/1-4 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom for 1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 50 m
Til sentrum: 400 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Baan Karon Buri Resort er bygd i thailandsk stil og ligger ved den fine sandstranden i Karon Beach. Her er det et bassengområde med barnebasseng og poolbar med drikke og enkle retter. Ved bassenget er det gratis solsenger, parasoller og håndkleservice.

Gratis WiFi i fellesområdene. Fra restauranten har du en fin utsikt over stranden og havet. Vil du trene er det et mindre trimrom på hotellet. Vaskeriservice mot avgift. Til Karons sentrum med butikker og restauranter er det gangavstand. Gjennomfartstrafikk.

Måltider

Frokostbuffé og nyttårsmiddag inkludert.

Sesongvariasjoner

Dobbeltrom og dobbeltrom med delt basseng kan kun bestilles for vintersesongen 2020/21.