Reisemål – Phuket

feriesteder sortert etter

Vil du feriere på Phuket, men helst ikke bo midt i heksegryta? Dra til Karon Beach og hygg deg med shopping, deilig mat og lange, solfylte dager på den billedvakre stranda.

Mer om Karon Beach 4 hoteller

På Phukets sørvestkyst, i et frodig område, ligger Kata Beach. Her venter en herlig, avslappende ferie på store eller små hotell som ligger i behagelig avstand til stranden.

Mer om Kata Beach 2 hoteller

Kata Noi eller lille Kata er en av Phukets mindre strender, og mange vil nok mene at den er den hyggeligste. Fredfulle omgivelser som gir deg følelsen av å være i en oase.

Mer om Kata Noi Beach 1 hoteller

En reise til Thalang er som balsam for kropp og sjel. Her bor du bor på Thanyapura Sport Hotel, som er et sportshotell i toppklasse. Stort utvalg av aktiviteter i tillegg til velværesenter med velgjørende behandlinger. Enten du tilhører idrettseliten, søndagsmosjonistene eller en familie som liker å...

Mer om Thalang

Bangtao Beach er en rolig liten perle på det nordvestre Phuket. Den kilometerlange sandstranden inviterer til deilige turer i solnedgangen. Bangtao Beach passer deg som vil ha en ferie med total avslapping.

Mer om Bangtao Beach 2 hoteller

Kamala Beach har noe for alle som lengter etter en rolig ferie. Den fine sandstranden er både langgrunn og bred og gjør Kamala Beach til barnefamiliens favorittstrand. Langs stranden ligger det flere hyggelige restauranter. Patong ligger ca. 15 minutter unna om du skulle ønske litt større restaurant...

Mer om Kamala Beach 1 hoteller

Nai Harn Beach er den sørligste stranden i Phuket. Stranden her er lekker og det er en hyggelig atmosfære med noe færre hotell og en stor marina med flotte båter. Stranden er uimotståelig med hvit, finkornet sand og krystallklart vann.

Mer om Nai Harn Beach 2 hoteller