Restauranger i Ao Nang - restips Apollo.se

Syv populære restauranter i Ao Nang

God mat hører ferien til og for mange av oss er det høydepunktet når vi kommer til Thailand, med både fersk frukt, gode skalldyr og grillede fiskeretter. I Ao Nang og Krabi er det både hyggelige restauranter og barer for de fleste smaker – vi tipser om sju gode restauranter, som alle er verd et besøk.

Bestill reise til Krabi >>

Les flere reisetips

Thailandsk mat Thailandsk mat

Middag på taket

Restaurant Echo ligger på taket i en ny bygning i sentrum. Her kan du drikke god vin, drinker og god mat. Velg blant vegetarretter, thaimat og europeiske retter. Echo ligger i sentrale Ao Nang, cirka 100 meter fra vannet langs veien som går mellom Ao Nang og Nopparathara.

Havets delikatesser

Lae Lay Grill ligger på en høyde et stykke fra strandpromenaden i Ao Nang. Utsikten herfra er fantastisk og det beste er å tilpasse middagen slik at du får med deg solnedgangen. Her finner du alle mulige delikatesser fra havet på menyen, så restauranten er et selvskrevent sted for fisk- og skalldyrelskeren. Fra Ao Nang er det enklest å komme hit med restaurantens egen tuk tuk som henter folk og kjører dem til restauranten helt gratis.

Annerledes og eksklusivt

Restauranten Del Rocks Lounge & Bar har et konsept som er relativt sjeldent i Ao Nang. Atmosfæren er eksklusiv og maten likeså. Menyen inneholder annerledes retter og drikke med en utpreget eksklusivt preg. Alt fra vegetar til kjøttretter av ulike slag. Du finner restauranten i nærheten av McDonalds, på hovedgata.

The Last Fisherman

På stranda ved Golden Beach Resort ligger restauranten The Last Fisherman. Denne spesielle restauranten ligger midt på stranda og har en grillmeny med lekre retter og en fin buffé. Kom gjerne hit om kvelden og opplev den hyggelige atmosfæren og personalets oppvisning.

Den beste biffen

Divers Inn er en veletablert restaurant som serverer utmerket thailandsk og europeisk mat. Her får du noen av de beste kjøttrettene i Ao Nang. De har en stor salatbuffé til lunsj- og middag. Divers Inn ligger 150 meter fra McDonalds i Ao Nang.

Koselig Sawasdee

Nyt en deilig middag i en bakgate litt unna Ao Nangs verste ståk. Sawasdee har en koselig og rolig atmosfære der du blant annet kan spise fra en herlig grillbuffé som du selv tilbereder ved bordet. Prøvesmak sausene deres og lær deg å komponere din egen papayasalat.

Adresse: 129 Moo 3. T. Ao Nang. 

Café Europa i Krabi

En av god grunn til å ta turen inn til Krabi by er Café Europa. Her serverer de skandinavisk mat, blant annet biff og de har områdets største utvalg av oster. Men fremfor alt serverer de smørbrød med alt mulig godt på. De baker selv det danske rugbrødet og har også glutenfrie alternativ. Husk å spørre personalet om hvordan du best planlegger dine Krabi-opplevelser, de er vennlige og hjelper mer enn gjerne til med å legge opp et dagsprogram.


Tips & Inspirasjon

Finn ditt drømmehotell og opplevelser for reisen til Thailand.

Hvordan vil du bo i Thailand?

I Thailand har vi en rekke herlige hoteller for familieturen eller voksenferien. Se listen over alle våre hoteller.   

Liste over alle våre hoteller i Thailand

Opplevelser i Thailand

Vi tilbyr en rekke spennende utflukter på våre reisemål i Thailand. Ta enn titt på hva du kan oppleve med oss. 

Se alle våre utflukter i Thailand

Eksotiske reiser

Opplev verden og dra på en spennende eksotisk reise til steder som Mauritius, Seychellene, Mauritius eller kanskje populære Bali?

Bestill en eksotisk reise