Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,7 av 10 Basert på 10 vurderinger
Total vurdering
 
8,7 / 10
Rengjøring
 
9,3 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,8 / 10
Fasiliteter
 
8,3 / 10
Mat og drikke
 
8,2 / 10
Rom / leilighet
 
8,7 / 10
Service
 
8,7 / 10

Siste gjestevurderinger


4 av 10

+
Et sjarmerende sted med mye vegetasjon og en fantastisk utsikt. Resten var en ren skuffelse.
-
Middelmådig , svært overpriset mat. Utdaterte skitne solsenger. Møkkete strand som ingen rydder. Og et stinkende hav, kloakken renner rett ut i havet flere steder.

Bekreftet gjest: 2020-03-23


8 av 10

+
Quiet - separate beach - view
-

Bekreftet gjest: 2020-01-13


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

71% anbefaler hotellet

746 vurderinger
Utmerket
 
300
Veldig bra
 
261
Bra
 
102
Mindre bra
 
44
Dårlig
 
39

Fem siste vurderinger

30.03.2020

Innlegg av 354siljek Duken, Norge

Supert sted, super betjening!

Vi tilbragte 7 dager på dette fantastiske stedet. Betjeningen var over all forventning, spesielt servitøren Ice og den super-koselige sjefen som driver stedet. Om vi noen gang reiser tilbake til Thailand, så skal vi uten tvil bo her igjen.

 
09.11.2019

Innlegg av Edge1927Trip Oslo, Norge

Perle ved Krabi kysten

Vi bodde på hotellet i 13 uforglemmelige dager. Betjeningen var smilende, serviceinnstilt, hyggelige, og vi ble behandlet som om vi skulle være «kongelige». Atmosfæren var avslappende, flotte omgivelser og god mat. Da vi var ute etter et rolig og avstressende opphold med sol, varme ikke mye mas, så var dette stedet midt i blinken. Anyavee Tubkaek Beach Resort kan anbefales på det varmeste.

 
11.01.2019

Innlegg av Stig O. P

Supert Hotel

Fantastisk bra Hotel i utkanten av Krabi. Fin beliggenhet nær sjøen og en bra strand når det er høyvann, litt lenger å gå ved lavvann. God restaurant og et fantastiskt godt personale. Anbefales på det sterkeste.

 
16.10.2017

Innlegg av haraldb803 Stavanger, Norge

Rolig plass

Hadde to netter her i midten av oktober. Hotellet ligger litt avsides, som gjør at du kommer litt bort fra de veldig befolkede strendene rundt ao nang. Selve hotellet holder god stand, når vi var drev de me lettere oppussing, uten at det var til noe sjenanse i det hele tatt. Rommene var store og veldig flotte, og servicen var god over hele hotellet. Frokosten var utrolig god her, men godt utvalg. Fint bassengområdet. Enn kan se at hotellet er noe slitt i enkelte områder hvis man ser etter, men de jobbet med oppussing. Restauranten ved stranda hr veldig fin plassering, men maten vil jeg beskrive som middelmådig. Prisene er også litt over enn hvi du reiser til f eks ao nang. Vi prøvde også nabo hotellet sin restaurant som utseende messing så fantstisk ut, men maten her var heller ikke noe bedre. Alt i alt hadde vi noen utrolig fine dager her, og anbefales for par og familier.

 
15.12.2015

Innlegg av Steinar H Kristiansand

Fantastisk Hotell

Vi kom til Hotellet en sen kveld i begynnelsen av Oktober 2015. Vi kom direkte fra Bangkok og yrende liv. Vi ville ha noen rolige dager og slappe av. Det var en fantastisk opplevelse med rolige og avslappende dager. Oktober er ikke høysesong og derfor var det relativt stille på stranden og på de fire hotellene som hører til stranden. Vi likte oss så godt at vi allerede etter 2 dager forlenget oppholdet helt til vi skulle reise hjem. Vi hadde 10 fantastiske overnattinger på plassen. Su som er direktøren på hotellet var helt fantastisk. Hun tok oss med på guidet tur og passet alltid på oss. Det samme kan sies om servitørene Bond og Go, de serverte ypperlig mat og gjorde alt for at vi skulle trives.